Părinți de nota 10

Are 108 ani, este cel mai bătrân om din țară și toată viața și-a dorit un lucru, în secret. Un bebeluș a reușit să îi facă surpriza vieții sale:

Unii oameni sunt atât de norocoși să aibă o viață lungă, încât reușesc să aibă în jurul lor nu numai copii, dar și nepoți și strănepoți.

Iar un bărbat în vârstă de 108 ani are toate motivele să se considere un om cu adevărat împlinit. Nu doar că a avut o viață plină de bucurii și de împliniri, dar în urma sa rămân 71 de moștenitori.

Tată a șase copii, bunic pentru 17 nepoți, străbunic pentru 36 de copii și stră-străbunic pentru 12 copii, Esmond Allcock a împlinit 108 ani în luna ianuarie și este, în prezent, cel mai în vârstă om din Canada.

În timp ce a avut o viață lungă și plină de satisfacții, în sufletul său, bărbatul a avut mereu un gol. Deși are atâția moștenitori, nici măcar unul un îi poartă numele.

Însă stră-străneapoata lui, Jenna Lehne, a decis să îi facă cea mai mare bucurie și. atunci când a adus pe lume un băiețel, a decis să îi pună numele Esmond și să îl surprindă.

Ani întregi, bărbatul și-a dorit în secret ca măcar unul dintre copii să poarte numele său.

Jenna și-a dus fiul să îl întâlnească pe Esmond. Chiar dacă nu a recunoscut-o imediat, bărbatul a fost pur și simplu fascinat de micuțul pe care aceasta i l-a pus în brațe.

„În timp ce îmi ținea băiețelul în brațe. i-a sărutat capul și a spus încontinuu: Nici măcar nu știi cât înseamnă acest lucru pentru mine. Nu știi ce înseamnă acest lucru pentru mine”. Mi-aș dori să pot explica pe deplin cât de mult a însemnat pe mine. Sunt binecuvântată”.

Acum, bunica Jennei, fiica lui Esmond, îi trimite tot timpul fotografii cu micuțul Esmond, deoarece tot timpul întreabă ce face bebelușul și cum se simte.