Părinți de nota 10

Top 6 cele mai geloase zodii feminine- Cine sare la gâtul competiției și cine nu iartă și nu uită:

Atunci când iubești cu adevărat, poți face cele mai nebunești lucruri. În momentul în care ai dubii în legătură cu fidelitatea partenerului tău, de cele mai mult ori nu mai judeci limpede, de aceea se spune că gelozia este cea mai grea boală.

Comportamentul nostru și modul în care reacționăm în situațiile limită este influențat de semnele astrale sub care ne-am născut. Se spune despre femei că trăiesc mult mai intens decât bărbații, însă unele exagerează uneori cu gelozia.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile feminine care sunt extrem de geloase. Tu ești pe listă?

Femeia SCORPION – sare „la gâtul” competiției

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de geloase și bănuiesc pe orice femei care a îndrăznit să interacționeze cu partenerul lor.

Cea mai mare problemă a acestor native este faptul că nu se pot controla și emoțiile ajung să le controleze, de aceea, au izbucniri extrem de violente.

Femeia PEȘTI – suferă de paranoia

În dragoste, femeile pești au mari așteptări de la partener și în momentul în care partenerul lor nu mai este afectuos cu ele, devin imediat distante și reci.

Uneori nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greșeală. Le sunt rănite sentimentele doar la gândul că partenerul lor ar putea să le înșele și se lasă conduse de aceste sentimente, ajungând într-un final la paranoia.

Femeia BERBEC – victima neîncrederii

Aceste femei detestă minciuna și ipocrizia și sunt dependente de încrederea în partener. Femeile berbec își fac rău singure pentru că își fac tot felul de scenarii în cap, scenarii care conduc la neîncredere în relație.

Cel mai bine ar fi pentru aceste native dacă ar discuta deschis cu partenerul lor despre îndoielile pe care le au și astfel și-ar rezolva problemele.

Femeia LEU – vrea să dețină puterea

Aceste femei sunt extrem de mândre și le este teamă să nu fie nerespectate și de aceea se află în acest top. Aceste femei suferă foarte mult din dragoste.

Nu suferă pentru că au fost înșelate neapărat, ci pentru faptul că au pierdut controlul și puterea. Nu degeaba leoaicele au așteptări mari de la partenerii lor.

Femeia TAUR – face scene de gelozie

Taurii tânjesc după o familie mare și fericită, dar și după un cămin amoros și mai ales după fidelitate. Atunci când au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile taur încep imediat să sape și să investigheze.

Astfel, dau naștere crizelor de gelozie.

Femeia SĂGETĂTOR – nu uită și nu iartă

Aceste nativ nu vor recunoaște niciodată că sunt geloase pentru că li se pare că-și pierd demnitatea. Dacă li se întâmplă să fie trădate, nu vor uita niciodată asta și nici nu vor uita.

Parteneri lor trebuie să le demonstreze zilnic cât de mult le iubesc pentru a nu le da nici un motiv de gelozie, asta dacă vor să aibă o relație fericită.