Părinți de nota 10

Când vei avea copii în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată când vei avea copii? Zodia ta poate prezice mai mult decât personalitatea și te poate șoca să descoperi când este cel mai probabil să întemeiezi o familie. Poate avea legătură cu viața ta amoroasă sau nu, dar aflând când vei deveni părinte îți poate oferi un indiciu valoros despre direcția în care te îndrepți.

12. Fecioară – Gândul că poți avea copii te poate face să te simți îngrijorată. Ești ultima persoană care vrea să se gândească la a avea copii. Să fii părinte poate că nu-ți va fi ușor, dar se va întâmpla mai repede decât te aștepți. Până la 22 de ani vei aștepta deja un copil. Te va lua prin surprindere deoarece, ca fecioară, te asiguri că nu ai parte de surprize, însă te vei îndrăgosti și vei începe să te simți confortabilă. Chiar dacă nu face parte din planul tău meticulos pentru viață, îi vei face față cu brio și într-un mod practic, caracteristici pe care le vei transmite și copilului.

11. Gemeni – Ești un suflet geamăn, dar câteodată simți că îți lipsește jumătatea. Poți crede că e vorba de un bărbat în viața ta, dar poate fi de fapt un copil pe care nu l-ai plănuit încă. Stelele spun că vârsta perfectă să ai copii este 33. După ce cazi în rutina celor de peste 30 de ani, nu va dura mult până când personalitatea ta duală va dori această schimbare. Ești adaptabilă și vei îmbrățișa momentul cu entuziasm. Probabil că vei pregăti camera copilului înainte să ajungi in trimestrul doi.

10. Pești – Vei fi mult prea ocupată să fugi de realitatea la 20 de ani ca să te gândești la un copil. Deși pare o idee romantică, va trebui să aștepți să trăiești cealaltă poveste romantică până va veni un copil. Astfel, stelele prevăd că vei avea unul la 29 de ani. Până atunci te vei bucura de tinerețe și de pasiunile tale creative. Chiar dacă visul tău te va ghida să ai un copil mai devreme, ești cel mai înțelept semn zodiacal și, de aceea, vei aștepta. Deși nu este obișnuit pentru cine din zodia pești să prioritizeze un copil în primele etape ale vieții adulte, te vei bucura de moment atunci când va veni.

9. Rac – Ca mamă a întregului zodiac, ai visat toată viața să ai un copil. Ești acel prieten care a avut grijă întotdeauna ce ceilalți din grup, dând sfaturi părintești în liceu și facultate, fără ca măcar să îți dai seama. De aceea stelele spun că vei avea copii la 23 de ani. După ce te vei asigura că ai găsit pe cineva de încredere care să te ajute cu creșterea copiiilor, vei fi nerăbdătoare să întemeiați o familie. Ești emoțională și empatică, iar toată lumea crede că vei fi o mamă grozavă.

8. Leu – Ești o leoaică și pe cât de nerăbdătoare ești să întemeiezi o familie, ai planuri pentru tine mai întâi. Ești independentă și refuzi să te lași doborâtă, iar fiind egoistă, preferi să ai primii ani de adult doar pentru tine. Vei cheltui banii pentr tine, îți vei acorda timp ție și vei fi regina regatului tău. Abia la 30 de ani vei avea primul copil. Îți place să faci multitasking și chiar dacă să fii mamă va fii o provocare, îți va lipsi independența. Ești una din zodiile care are planuri când vine vorba de copiii și te vei ține de ele.

7. Capricorn – Iubești familia și tradiția mai mult decât orice alt semn, iar asta de va face să fii deschisă când vine vorba de întemeierea unei familii. Ești responsabilă și disciplinată și vei putea să jonglezi foarte ușor cu a avea un copil și o carieră, încă de la 22 de ani. Auto-controlul tău te ajută să îți menții viața echilibrată și fericită și chiar dacă nu intenționezi să ai copiii așa de tânără, ești fericită cu orice direcție va lua viața ta.

6. Săgetător – Gândul de a avea copii te sperie deoarece ești un hoinar. Stelele nu te dezamăgesc și ești semnul cel mai puțin probabil să aibă copii. Dacă se va întâmpla, va fi până la 28 de ani. Nu o vei plănui, călătoritul cu copii e departe de gândurile tale, dar e posibil să se întâmple asta. Ideea de a fi constrânsă de orice te terifiază și, ca părinte, nu vei impune nicio limită copilului tău.

5. Scorpion – Ești definită de pasiune, un semn de apă, ceea ce înseamnă că iubești copiii mai mult decât orice altă zodie. Ești destinată să trăiești povești romantice, însă vei avea un copil până la 25 de ani. Poate nu va fi parte din planul tău, dar sufletul tău iubitor e făcut să fie al unei mame. Deși e posibil să reacționezi impulsiv și să fii speriată inițial, nu va dura mult până când te vei obișnui.

4. Berbec – Ai personalitatea unui luptător, iar oricine cade sun incidența acestei stele e destinat să aibă o familie mare. Ești pasionată și sinceră, iar faptul că nu îți place inactivitatea te va face să ai un copil mai repede decât crezi. Îl vei avea pe primul la 21 de ani și vei fi încântată după ce va dispărea șocul inițial. Ai avut mereu o dorință ascunsă să devii mamă, iar asta te va învăța câteva lecții serioase pentru a reuși în carieră.

3. Vărsător – Din moment ce te comporți ca un copil zi de zi, să ai unul ți se pare intuitiv. Primul tău copil va veni la vârsta de 26 de ani. Cât timp tu încă te străduiești să fii expresivă emoțional, vei încerca să îți înveți copilul același lucru, iar tu vei vedea frumusețea de a fi mamă. Limitările te sperie, de aceea vei evita să ai un copil o lungă perioadă de timp sau chiar pentru totdeauna.

2. Taur – Ești unul dintre semnele cele mai încântate să aibă copii. În timp ce gândul că încetarea calmului te va supăra la început, ești suficient de responsabilă să alegi să nu ai copii la începutul celor 20 de ani de viață. La 31 de ani vei avea primul copil. Să găsești pe cineva pe care să îl iubești și alături de care să începi o familie e important pentru tine. Nimeni nu are valori de familie mai puternice decât tine.

1. Balanță – Dacă ești balanță, vei avea primul copil la 27 de ani. O balanță va calcula întotdeauna cum să mențină echilibrul și când va fi momentul potrivit pentru asta. Ești un lider înnăscut, deci nu vei avea timp la începutul tinereții de un copil. Vei fi ocupată să schimbi lumea și va veni o zi când ți se va părea momentul perfect să ai o familie.