Părinți de nota 10

Ce spune despre relația voastră felul în care el te ÎMBRĂȚIȘEAZĂ:

Nu toți bărbații își pot exprima cu ușurință emoțiile în mod verbal. Din fericire, limbajul corpului poate fi de ajutor. Dacă vrei să știi ce ar putea să spună îmbrățișările despre relația voastră, citește mai departe:

1. Îmbrățișarea de la spate

O îmbrățișare puternică de la spate spune că cel care ți-o oferă e gata să te protejeze de toate greutățile și că nu îi e frică să-și asume responsabilitatea. Este un adevărat cavaler, alături de care te vei simți mereu în siguranță.

2. Îmbrățișarea taliei

Chiar dacă bărbatul nu și-a mărturisit încă sentimentele, această îmbrățișare vorbește de la sine. El e neînarmat înantea ta și vrea să petreceți cât mai mult timp împreună posibil. Ai grijă însă, pentru că acești bărbați se îndrăgostesc și se dez-îndrăgostesc rapid.

3. Îmbrățișarea cu o bătaie pe spate

Această îmbrățișare e mult mai obișnuită pentru relațiile de prietenie, decât pentru cele romantic. Dacă acum sunteți doar prieteni, e foarte probabil ca așa să și rămâneți – prietenul tău te va asculta și te va sprijini. Dacă aveți o relație și numai așa te îmbrățișează, ar trebui să-ți pui câteva întrebări.

4. Te îmbrățișează în timp ce vă priviți în ochi

Dacă te îmbrățișează cu blândețe și delicatețe și se uită în ochii tăi, atunci poți să fii sigură – acesta este un semn că între voi există o legătură adevărată și puternică. Te apreciază foarte mult, iar tot ceea ce ți se întâmplă e foarte important pentru ei. Astfel de relații au un viitor – și probabil unul foarte fericit.

5. Îmbrățișarea ”London Bridge”
Dacă în timpul îmbrățișării există o distanță vizibilă între voi, iar aceasta pare doar politicoasă și grăbită, înseamnă că nu vă pasă cu adevărat unul de celălalt și că doar încercați să salvați aparențele. Astfel de îmbrățișări sunt însă utile atunci când trebuie să-i saluți pe membrii familiei cu care nu te înțelegi prea bine.

6. Îmbrățișarea prelungită
Toată lumea cunoaște, probabil, această îmbrățișare. Cu toții avem nevoie de ea atunci când ne-ar prinde bine sprijinul unei persoane dragi. În timpul acestei îmbrățișări nu e nevoie de cuvinte, iar lucrurile parcă nu ar mai fi atât de îngrozitoare. Cel care îți dă o astfel de îmbrățișare e gata să fie alături de tine la bine și la rău, iar asta e foarte important.

7. Îmbrățișarea cu o singură mână

Atunci când partenerul te îmbrățișează așa, te ia sub aripa sa și încearcă să te protejeze de orice. Dacă sunteți doar prieteni, înseamnă că își oferă ajutorul și sprijinul.

8. Îmbrățișarea obraznică

Cel care te îmbrățișează așa abia așteaptă ca lucrurile să evolueze și încearcă să demonstreze rapid lumii că îi aparții lui și numai lui. Dacă sunteți abia la început, e foarte probabil ca sentimentele sale să nu fie prea puternice.

9. Îmbrățișarea puternică
Dacă un bărbat te îmbrățișează așa, ești norocoasă – te tratează bine și te prețuiește. Astfel de bărbați sunt romantici și sinceri și visează să aibă o familie puternică și fericită.