Părinți de nota 10

Maine fac 35 de ani si nu am reusit sa fac copii. Cum sa nu intru in depresie?

Nu cred ca m-am simtit niciodata mai trista si mai neajutorata. Am ajuns sa aniversarea varstei de 35 de ani si mi se pare efectiv ca am trait degeaba. Pentru ca cel mai arzator vis al meu, acela de a deveni mama, nu mi s-a implinit.

Povestea unei femei de 35 de ani – nu am reusit sa raman insarcinata
Nu am fost niciodata mai trista sa imi serbez aniversarea. Am adorat fiecare tort de pana acum si mi s-a parut minunat ca am ajuns la varsta de 30 de ani. Dar dupa ce m-am chinuit timp de 10 ani sa am un bebelus, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca aceasta varsta, de 35 de ani, reprezinta un prag. Mi s-a spus oficial ca sunt prea batrana sa imi donez ovulele, asa ca voi avea nevoie de tratamente pentru fertilitate. Ma aflu in acel interval de varsta care are cele mai mari riscuri de pierdere a sarcinii si de conceptie intarziata.

Infertilitatea mi-a furat visele si mi-a sfaramat inima. Mi-a adus deznadejde si mi-a consumat viata. Din cauza ei nu pot ramane singura insarcinata. Mi-a inecat inima intr-o dezamagire profunda din cauza inabilitatii de a deveni mama, la fel ca restul femeilor. Mi-a spus ca am un corp care nu este suficient de bun. Ai fost o buna parte din povestea mea, dar nu m-ai definit.
Vezi aici continuareaoi

Loading...