Părinți de nota 10

Îmbătrânesc frumos doar cei care se iartă și se iubesc reciproc

Ati putea acumula ani de zile in corpul vostru si pe fata voastra, dar puteti ramane tanar la inima si sa nu lasati cativa ani sa cantareasca spiritul vostru. Acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am vazut vreodata la cineva.Nu este atat de rau sa imbatranim, ba chiar din contra este o etapa a vietii noastre care poate fi foarte frumoasa.

Imbatranesc impreuna cei care nu tin cont de vorbele lumii si de parerile celor din jur.De la tineri distractivi pana la batrani si intelepti – fiecare minte si experienta traita este ceva pe care il puteti impartasi cu cea mai importanta persoana din viata ta.

Imbatranesc impreuna cei care nu se indeparteaza unul de altul de la prima cearta.Certurile sunt ceva firesc intr-o relatie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la persoana iubita de la o simpla cearta.Certurile fac ca relatia sa fie mai de lunga durata.Ridurile doar marcheaza unde au fost zambetele.Ele nu sunt, decat povestea vietii tale.La urma urmei, ridurile sunt o expresie a personalitatii tale. Ele arata cat de mult razi, te intristezi sau cat de mult stai incruntata.

Imbatranesc impreuna cei care nu pleaca unul de langa celalalt in momentele grele.Cei care trec impreuna peste orice obstacol.Cei care au grija unul de celalalt cand sunt bolnavi,cei care se sustin in orice si cred in visele si dorintele celuilalt.Cei care nu sunt gelosi si le ofera partenerilor libertatea de a face ceea ce-si doresc cu adevarat, de a-si urma visurile, scrie wawlist.com.

Imbatranesc impreuna doar cei care se iarta si se iubesc reciproc.Cheia unei relatii de lunga durata este dragostea, care dureaza in timp ce e reciproca si sincera.Relatiile de iubire necesita iertare, pentru ca fiecare greseste si are nevoie de iertare si intelegere. In dragoste nu e loc de orgoliu si mandrie. Aici se cedeaza, se asculta, se iubeste sincer.Acolo unde este lipsa de reciprocitate si sinceritate, nu poate fi nimic durabil, mai devreme sau mai tarziu tot ce a fost cladit se risipeste. Raman doar amintirile si regretele.