Părinți de nota 10

Ironia vieții – Bebeluș fotografiat cu steriletul mamei lui în mână

Fotografia unui bebeluș abia născut, care ține în mână steriletul mamei lui, a devenit rapid virală pe Internet. În condițiile în care steriletul, sau dispozitivul intrauterin (DIU), este considerat a fi una dintre cele mai folosite metode contraceptive la nivel mondial, având o eficiență de până la 99%, se pare că micuțul Dexter, bebelușul în cauză, a venit pe lume să ne reamintească tuturor că nicio metodă contraceptivă nu e infailibilă.

Povestea lui Dexter, bebelușul pozat la naștere cu steriletul mamei sale în mână Lucy Hellein, mama lui Dexter, a apelat la sterilet în vara lui 2016. Tocmai de aceea, când a aflat că e însărcinată, în decembrie anul trecut, nu i-a venit să creadă. Zilele trecute ea l-a născut pe Dexter, un băiețel perfect sănătos, care la câteva minute de la venirea sa pe lume a devenit celebru. Motivul e simplu – medicul care l-a adus pe lume a hotărât să-l fotografieze cu steriletul mamei sale în mână.

În ciuda faptului că mama băiețelului nu voia să rămână însărcinată, ea crede acum că venirea pe lume a lui Dexter e o minune și se declară foarte fericită – “Dexter trebuia să se nască, i-a impresionat chiar și pe medici. Chiar dacă a fost o sarcină neplanificată, atât eu, cât și întreaga mea familie, suntem foarte fericiți să-l avem în viețile noastre”, a mărturisit Lucy Hellein, într-un interviu acordat publicației Metro.

Loading...