Părinți de nota 10

Bebelusii nascuti in ianuarie, inclinati sa profeseze in domeniul medical sau cel fiscal

Bebelusii nascuti in ianuarie sunt cea mai frumoasa surpriza de inceput de an, iar juniorii sarbatoriti in prima luna din an sunt cu adevarat norocosi.

In urma unui studiu s-a constatat ca, in general, copiii nascuti in ianuarie au un avans in fata celorlalti, cand vine vorba de sporturi si competitii si chiar in a obtine faima. Un adevarat superstar!

6 motive pentru care bebelusii nascuti in ianuarie sunt speciali

Sunt persoane calde – spre deosebire de persoanele nascute vara, cei nascuti iarna au tendinta de a fi mai amabili, blanzi si caldurosi cu cei din jurul lor.

Bebelusii nascuti in ianuarie exceleaza la sport – Potrivit unui studiu desfasurat de Adrian Barnett de la Universitatea Queensland, in Liga Australina de Fotbal s-au aflat cu 33% mai multi jucatori nascuti in ianuarie, fata de media celorlaltor luni ale anului.

„Daca esti nascut in ianuarie ai practic 12 luni avans in dezvoltare, comparativ cu ceilalti colegi de clasa care sunt nascuti la sfarsit de an”, explica Adrian Barnett.

Au sanse mari sa devina doctori – bebelusii nascuti in ianuarie sunt inclinati sa profeseze in domeniul medical sau cel fiscal. Calitatile lor ii recomanda mult mai mult pentru dezvoltarea unei asemenea profesii, fata de bebelusii nascuti in alte luni ale anului.

Sau, de ce nu, sa devina chiar o celebritate – Un alt studiu publicat in Jurnalul de Stiinte Sociale a scos la iveala ca un numar majoritar de celebritati erau in zodia varsator. Acest lucru inseamna ca erau nascute intre 20 ianuarie si 18 februarie.

Vor fi in zodia capricorn sau varsator – Un copil nascut in ianuarie are sanse sa se nasca sub unul dintre cele doua semne zodiacale guvernante perioadei: capricorn sau varsator.

Capricornii sunt romantici incurabili si, in general, suflete vechi. De cealalta parte, varsatorii, sunt persoane profunde si saritoare.

Bebelusii nascuti in ianuarie vor primi cele mai multe cadouri – Cine e nascut in ianuarie va fi un adevarat rasfatat! Dupa perioada sarbatorilor in care cadorile au fost la ordinea zilei, urmeaza luna ianuarie si ziua in care vei fi din nou rasfatat.

Si, pentru ca norocul e de partea ta, ai toate sansele sa primesti multe cadouri, avand in vedere ca inceputul de an vine si cu multe reduceri in magazine.