Părinți de nota 10

Bebelusii nascuti in luna decembrie sunt speciali, iar acest lucru a fost dovedit stiintific! La ce ar trebui sa se astepte mamicile

Perioada anului in care orice bebelus vine pe lume e strans legata de personalitatea sa!

Cel putin asta e parerea oamenilor de stiinta, pentru ca in urma unui studiu a fost descoperit ca bebelusii nascuti in luna decembrie sunt speciali. Acest fapt mai putin cunoscut, dar foarte inedit, a fost dovedit stiintific!

Bebelusii nascuti in luna decembrie sunt speciali

Mamicile care au adus pe lume un bebelus in luna decembrie se pot astepta la foarte multe caracteristici de bine din partea copiilor. Odata ce micutii vor creste, se observa si adevarata lor personalitate. Alaturi de acest fapt mai sta si sanatatea copilului, dar si abilitatile sale native.

Bebelusii nascuti in luna decembrie par insa ca ar avea o steluta norocoasa ce vegheaza asupra lor. Micutii sunt cu totul deosebiti deoarece prezinta cateva caracteristici aparte.

Bebelusii nascuti in luna decembrie sunt mai calmi!
Ca sa poata ajunge la o asemenea concluzie, expertii de la o universitate din Budapesta au studiat un grup de 366 de studenti. Cei nascuti in ultimele luni de toamna si in prima de iarna erau cei care aveau tendinta sa fie mai calmi si mai echilibrati, fata de colegii care s-au nascut in prima parte a anului. Asadar, copiii nascuti in luna decembrie sunt mai putin agitati si nu au atat de multe fluctuatii ale dispozitiei.

Bebelusii nascuti in luna decembrie sunt feriti de anumite boli!
Oamenii de stiinta mai considera ca bebelusii nascuti in luna decembrie sunt mai putin predispusi sa se imbolnaveasca de maladii cardiace. Atunci cand ajung la maturitate, ei sunt feriti mai ales de bolile de inima. Intr-un studiu efectuat in 2015, in Statele Unite, au fost analizati 1.75 de milioane de pacienti nascuti intre 1990 si 2000.

Bebelusii nascuti in luna decembrie sunt speciali

Cand au fost centralizate datele si notate afectiunile lor s-a aflat ca cei nascuti intre lunile septembrie si decembrie au avut mai putin de suferit din pricina problemelor inimii, spre deosebire de alti pacienti care s-au nascut in primele opt luni ale anului.

Bebelusii nascuti in luna decembrie pot deveni buni atleti!
Alte studii efectuate de catre savanti au mai aratat si un alt aspect interesant al micutilor care vin pe lume in luna decembrie. Cand ajung la varsta adolescentei, dar si la maturitate, ei incep sa aiba o anumita inclinatie spre sport.

In anul 2014, expertii din Marea Britanie au descoperit ca luna in care s-a nascut un copil are si un rol semnificativ in forta musculara, dar si in abilitatea de a alerga sau in general de a face efort. Concluzia a fost aceea ca micutii nascuti in luna decembrie au mai multa forta fizica. Astfel ca, mamicile care nasc in ultima luna din an trebuie sa se astepte ca bebelusii lor sa fie talentati la multe sporturi.