Părinți de nota 10

Cu cat ar trebuie sa fie platite mamele care stau acasa

Nu au oficial un loc de munca si nu au dreptul la nicio zi de concediu, weend-uri sau alte beneficii, dar mamele care stau acasa valoreaza 160.000 USD pe an, (aproximativ 13.300 USD pe luna) conform site-ului de munca Salary.com.

mama acasa

Site-ul care „ii ajuta pe oameni sa-si inteleaga valoarea” a ajuns la aceasta suma, analizand mai multe locuri de munca „care reflecta o zi din viata unei mame in 2018.”

Joburile pe care le face o mama care sta acasa
Printre joburile pe care le face o mama care ramane acasa se numara: cel de profesor, antrenor, psiholog, consilier, fotograf, instalator, croitor, nutritionist si organizator de evenimente, pentru o saptamana de munca de 96 de ore (aproximativ 16 ore pe zi, 6 zile pe saptamana).

Apreciind valoare muncii pe care mamele care stau acasa o fac si primind laude pentru ca au renuntat la o cariera in favoarea familiei, acestea s-au mai relaxat. De foarte multe ori, mamele care stau acasa au fost nevoite sa suporte comentarii critice, care spuneau ca „nu fac nimic” sau „ce fac toata ziua” doar pentru ca nu aveau un job.

Intr-adevar, sa stai acasa cu copiii este chiar mai greu decat sa mergi la un loc de munca si multe mame marturisesc ca nici macar nu primesc ajutor de la partenerii lor.

CITESTE CONTINUAREA PE COPILUL.RO

Loading...