Părinți de nota 10

Tily Niculae, din nou însărcinată! A dat vestea cea mare chiar de ziua ei: “Stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există.”

Tily Niculae este din nou însărcinată și a ținut să dea vestea cea mare chiar de ziua ei. Vedeta împlinește astăzi 34 de ani și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a postat pe contul de instagram o fotografie cu burtica de gravidă.

Urmează să devină mamă pentru a doua oară și mai are foarte puțin până își va ține bebelușul la piept. A fost foarte activă în ultima perioadă, a apărut des în public, dar a reușit să își ascundă sarcina atât de bine, încât nimeni nu a bănuit că se pregătește să întâmpine venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Tily Niculae, din nou însărcinată! A dat vestea cea mare chiar de ziua ei: “Stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există.”
A plecat să își sărbătorească ziua de naștere în Dubai și a decis că aniversarea ei este cea mai potrivită ocazie pentru a da vestea cea mare: este însărcinată pentru a doua oară. Are deja o fetiță superbă, iar acum, Tily Niculae a confirmat că va deveni din nou mamă, postând un mesaj emoționant pe blog.
“Dumnezeu a decis: Este rândul vostru! Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus… Ah, da, să nu uit: 34 ANI. DE AZI! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne!”, a scris Tily Niculae pe blogul ei.