Părinți de nota 10

Un bărbat a divorțat și a postat o scrisoare sfâșietoare pentru cel care-i va iubi fosta soție în continuare: „Va bea și…” Continuarea este una pe care trebuie să o citească toți bărbații:

Divorțurile sunt de o mie de ori mai grele și mai dureroase decât o despărțire. Nimeni nu-și dorește să se angajeze într-o relație care conduce la căsnicie, având convingerea fermă că acela este partenerul cu care se vede pentru tot restul vieții, pentru ca apoi, după câțiva ani, soarta sau viața să le demonstreze contrariul.

Căsniciile se pot încheia din cele mai diverse motive, iar partenerii pot să rămână în termeni amicali după, sau dimpotrivă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, cu resentimente.

Dar nu este și cazul poveștii de mai jos, în care este vorba despre o căsnicie încheiată cu un divorț, dar ce se întâmplă mai departe te va da peste cap!

Adam și soția sa Marina erau căsătoriți de câțiva ani buni, însă la un moment dat, cei doi s-au văzut puși față în față cu o situație neprevăzută: divorțul. Perechea a divorțat după mulți ani și o căsnicie frumoasă, care ar fi avut toate șansele să triumfe.

Dar stai, lucrurile nu s-au încheiat aici. Ce s-a întâmplat mai departe este de necrezut!

Recent, bărbatul a postat pe rețelele de socializare o scrisoare publică, destinată următorului bărbat care-i va iubi soția. După ce o vei citi, îi vei da dreptate în totalitate! Ești pregătit?

Iată ce mărturisea Adam următorului bărbat care-i va iubi soția, în scrisoarea postată pe rețelele sociale:

„Pentru următorul care o va iubi,

Este îngrozită de păianjeni. Deci atunci când ești cu prietenii în oraș și te va stresa cu mesajele că e unul pe fereastra ei, te rog, du-te să-l omori. Altfel, nu va închide un ochi toată noaptea.

Este o introvertită și închisă în lumea cărților. Nu-ți va răspunde cu orele, și uneori nu o vei vedea o săptămână.

Vor fi nopți în care va ieși și va bea puțin prea mult. Te va suna să o duci acasă. Când o va face, va încerca să te țină toată noaptea gâdilindu-te și repetând „Te iubesc și-mi pare rău că sunt enervantă”.

Nu e enervantă. Dar asigură-te că are multă apă la îndemână și nu o lăsa să adoarmă până când nu o va bea pe toată, sau se va simți mizerabil a doua zi dimineață.

Ea este cea mai independentă femeie pe care o cunosc. Dar e atât de nesigură, încât mi-a frânt inima. Așa că dacă începe o ceartă cu „Nu mă iubești”, nu te supăra. Amintește-i că o faci, și enumeră-i motivele pentru care o faci. Își va reveni.

Pisica e pe primul loc. Mereu. Nu te aștepta la altceva.

Fă-i ceai și amintește-ți cum îi place cafeaua. O să observe asta.

Când are un atac de panică, înconjoar-o cu brațele și freacă-i spatele. Spune-i că este în siguranță și să-și amintească de faptul că are medicamente la dispoziție, dacă are nevoie de ele.

Dacă nu o poți trata ca pe o regină, lasă pe altcineva să facă asta. Femeia asta merită întreaga lume.

Pierderea ei este o durere de care nu vei scăpa niciodată. Lumea se va prăbuși peste tine, iar acele piese nu se vor potrivi niciodată așa cum se potriveau înainte. Nu o lăsa să plece.

Te va iubi cu tot ceea ce are. Iubește-o la fel.

Te implor să nu o rănești. E o fată de aur. Nu face să-i dispară strălucirea.

Dă-i totul și-ți va returna favoarea. Nu va mai trebui să ceri nimic Universului, niciodată.

De la,

Un nume pe care-l vei auzi în treacăt”