Părinți de nota 10

VIDEO. Fiica Danei Nalbaru plange in hohote dupa ce vede cadoul primit de la parintii sai

Fiica Danei Nalbaru, in lacrimi de fericire

Sofia a fost foarte emotionata cand a vazut ca parintii ei i-au cumparat bilete la doua concerte ale artistilor sau preferati. Este vorba despre cantaretii Yungblud si Lewis Capaldi.

„Ideea Danei pentru cadou-Bilete la concerte Yungblud si Capaldi,” a scris pe Instagram Dragos Bucur, care a dezvaluit ca Dana Nalbaru a fost cea cu initiativa frumoasa pentru fiica lor.

Mesajele fanilor nu au intarziat sa apara.”Mai rar asa reactie! Ferice de voi ca ati crescut asa copii, ferice de ei ca se bucura de asemenea parinti minunati!,” „Foarte frumos sa iti vezi copilul ca se bucura pentru cadou,” au fost cateva dintre comentariile internautilor.

Cine sunt cei doi artisti

Lewis Capaldi este un artist scotian tanar, in varsta de 23 de ani, cunoscut in special pentru hit-ul „Someone you love,” care a ajuns rapid in topurile muzicale din Marea Britanie, unde a ramas pe pozitie timp de 7 saptamani.

Yungblug, pe numele sau real, Dominic Richard Harrison, este un artist de origine engleza, care si-a prezentat albumul de debut in 2018, iar de atunci face furori printre adolescenti. Dana Nalbaru a socat opinia publica cand a decis sa-si retraga fiica de la scoala. Adolescenta invata acum acasa, in sistemul homeschooling.