Părinți de nota 10

Povestea adolescentei care la vârsta de 17 ani este mama a șapte copii

Daca in cele mai multe cazuri nasterea unui copil reprezinta o binecuvantare, pentru o adolescenta de 17 ani care a adus pe lume sapte copii in doi ani este, mai degraba, o povara. Mama a unui baietel si a sase fetite, ea cere cu disperare ajutor.

Cand argentiniana Pamela Villarruel avea doar 14 ani, ea a adus pe lume primul ei copil, un baietel. Inainte sa nasca, tatal copilului a parasit-o, lasand-o sa se descurce singura cu nou-nascutul. Nu a durat mult si adolescenta a ramas insarcinata din nou, de data aceasta cu triplete.

Tatal tripletelor era violent si o batea constant pe Pamela, asa ca familia tinerei a decis sa il alunge pe barbat. Dar la scurt timp dupa nasterea celor trei fetite, Pamela a descoperit ca este din nou insarcinata. Din a treia sarcina a rezultat inca o serie de triplete, iar despre identitatea tatalui celui de-al doilea set de triplete tanara a refuzat sa vorbeasca.
Fiindca Pamela fie era insarcinata, fie abia nascuse, ea a fost nevoita sa locuiasca alaturi de parintii ei in orasul Leones din provincia Cordoba, Argentina de Nord. Ea traieste acum impreuna cu cei sapte copii intr-o mica incapere, care a fost transformata intr-un dormitor.

In ambele cazuri de sarcina multipla, Pamela a nascut prematur, cu mici complicatii. Astazi insa, precizeaza medicii, cele sase fetite se dezvolta normal.
Mama adolescentei, Magdalena, isi ajuta fiica sa isi creasca cei sapte copii, dar si asa veniturile familiei sunt mici. Femeia are mai multe job-uri ca menajera pentru a putea sustine familia numeroasa.