Părinți de nota 10

Nimeni nu a mai văzut gemeni ca ei! Mama bebelușilor a avut parte de o surpriză mare când i-a luat prima oară în brațe! Și medicii au rămas fără cuvinte când au văzut bebelușii

O tânără de 33 de ani a adus pe lume doi copii supraponderali. Micuții cântăresc 7 kilograme împreună, în condițiile în care gemenii cântăresc de obicei 4 kilograme împreună. Bebelușii i-au lăsat fără cuvinte chiar și pe medicii care au ajutat-o pe femeie la naștere.

Faye Gardiner este cu adevărat o mamă-eroină. Ea i-a adus pe lume pe gemenii Joseph şi Lucas, care cântăreau 3,5 kilograme fiecare. Când Faye a născut, medicii şi asistentele din sală au rămas mască la vederea micuţilor.

„Doctorii se aşteptau ca gemenii să cântărească 2 kilograme fiecare, deci când i-au văzut pe Joseph şi pe Lucas au rămas şocaţi. I-am auzit cum s-au mirat în timp ce mă aflam pe masa de spital. La momentul respectiv, eu nu ştiam de ce reacţionează aşa. Mă rugam ca ei doi să fie bine. Când mi-au spus cât cântăresc, nu mi-a venit să cred. Împreună aveau peste 7 kilograme”, a povestit Faye Gardiner, potrivit Daily Mail.

În plus, la început sarcinii, medicii i-au spus că unul din gemeni nu va supraviețui pentru că e prea mic. Doctorii se temeau că femeia va avea o sarcină extrauterină și nici prin gând nu le-a trecut că femeia va aduce pe lume cei mai grași gemeni din Marea Britanie.