Părinți de nota 10

Care din ei nu formeaza o familie? Raspunsul pe care il dai spune ceva important despre tine

Analizează cu atenție aceste trei cupluri din fotografie și alege-l pe cel care nu-ți transmite emoția unei familii. Alegerea pe care o faci îți va dezvălui lucruri importante despre personalitatea ta, dar și despre modul în care percepi ideea de familie.

Care este cuplul care nu reprezintă o familie?

Cuplul 1

In fotografie părinții par a fi doi necunoscuți sau, cel puțin, pare că mama îl ține pe copil departe de tată. Dacă ai ales primul cuplu, înseamnă că nu ești o persoană foarte orientată către familie și s-ar putea să fi crescut fără o figură paternă. Cu toate că iți place să-i ajuți pe cei din jurul tău și încerci să-i stimulezi să facă schimbări pozitive în viața lor, tu nu știi sigur ce vrei să faci sau dacă vrei să-ți întemeiezi, deocamdată, o familie.

Cuplul 2
Cei doi părinți din fotografie par foarte relaxați și atenția lor nu pare să se îndrepte asupra copilului. Alegerea cuplului din mijloc denotă că ești o femeie de casă, orientată către familie, care ar face orice pentru persoanele dragi din viața sa. Tu ești o persoană care crede în relații stabile și puternice, crezi în căsătorie și-ți dorești să ai o familie unită cu care să te poți mândri.

Cuplul 3
Aceasta imagine reprezintă o familie fericită și iubitoare, care acordă o atenție deosebită celui mic. Dacă ai ales ultimul cuplu că nereprezentand o familie, atunci înseamnă că ai suferit o trauma majoră în copilărie. Posibil să fi crescut într-o familie disfuncțională, în care unul dintre părinți să fi fost violent, alcoolic sau să fi suferit vreo boală psihică, motiv pentru care mintea percepe această imagine că fiind falsă.