Părinți de nota 10

Băiatul a aflat că e adoptat și i-a scris o scrisoare de două pagini mamei adoptive. Când a văzut ce îi spune, femeia a căzut în genunchi și a plâns: ,,Ce nu înțelege fiul nostru e că noi…” Ce s-a întâmplat cu băiat și cu sora lui

Adoptia unui copil este unul dintre cei mai responsabili pași pe care îi poate face un adult.

Povestea de față arată cum copiii adoptați îi pot iubi enorm pe părinții adoptivi și le pot fi atât de recunoscători pentru orice mic lucru pe care îl fac apoi pentru ei.

Un băiețel de numai 9 ani a scris o scrisoare de două pagini adresată noii sale mame. Atunci când i-a dat-o, mama nu se aștepta la ceva ieșit din comun, dar s-a dovedit a fi cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.

În scrisoare, cel mic scrisese tot ce făcuse femeia pentru el și pentru sora lui, de la cumpărarea de pizza, la jocul în spatele curții. Dar cele mai valoroase cuvinte au fost, de fapt acestea: ,,Îți mulțumesc pentru că m-ai adoptat”.

Femeia a postat un fragment din scrisoare pe Instagram, alături de cuvintele următoare: ,,Să citesc că îmi mulțumește că l-am adoptat mi-a topit inima. Adopția nu e un secret în casa noastră, e o sărbătoare. Ceea ce nu înțelege fiul nostru este faptul că adopția a fost un cadou mult mai mare pentru noi, nu oferit de noi. Voi păstra această scrisoare pentru tot restul zilelor mele.”

Iată fragmentul pe care femeia a decis să îl împărtășească public. Copilul îi scria:

,,Îți mulțumesc pentru că m-ai adoptat. Te iubesc atât, atât de mult. Ești atât de bună cu mine și cu sora mea. Îmi place când îmi cânți.”

Loading...