Părinți de nota 10

Când era mică era poreclită sconcs și toți își băteau joc de ea, dar când a făcut un copil, micuța s-a născut exact la fel! E incredibil cum arată acest copil unic, a uimit lumea

Fiica lui Brianna Worthy, MilliAnna, s-a născut cu un petic alb de piele și păr în zona capului. Se pare că această trăsătură le marchează pe femeile din familie de 4 generații. Această trăsătură distinctivă este cauzată de polioză, o lipsă de pigment la nivelul părului și al pielii din jurul părului. Mama fetiței, Brianna, în vârstă de 23 de ani, spune că fiica ei este, din cauza felului în care s-a născut, ,,specială și frumoasă”.

Iată ce mărturisește mama fetiței: ,,nu suntem siguri cât de departe merge acest semn din naștere fiindcă bunica mea a fost adoptată când era copil și nu și-a întâlnit părinții biologici. Voiam foarte tare să aibă și ea semnul, dar când am strâns-o prima dată la piept și am văzut-o am fost atât de fericită!”.

Ea mai spune că atunci când era mai mică o deranja că arată diferit, dar după ce a mai crescut i-a dat foarte mare încredere deoarece a înțeles că propria ei înfățișare este unică”.

Uite cum arată micuța: