Părinți de nota 10

A curățat toalete noapte de noapte 20 de ani, putea să facă orice altceva, dar el refuza, nimeni nu știa de ce. Abia când copiii lui au ajuns la facultate le-a zis ce secret le ascunsese și de ce a vrut să facă asta! Acum a uimit o lume întreagă!

Unii părinți și-ar da și viața numai ca să le fie bine copiilor lor și ar face tot ce este posibil ca să aibă parte de tot ce este mai bun.

Nu mai este niciun secret că unii părinți sunt niște eroi în viață, iar Fred Vautour, în vârstă de 63 de ani, nu este o excepție.

Fred a crescut într-o familie dezbinată și și-a promis întotdeauna că atunci când va avea o familie îi va sprijini în tot ce poate și le va oferi totul. În 1994, acesta a devenit custode la colegiul Boston, o slujbă care îi oferea o mulțime de beneficii și o stare de mândrie permanentă. Această slujbă implică, pe lângă protejarea unor bunuri ale colegiului, și curățarea lor.

„Am făcut ce e mai bine să fiu un tată și un cap al familiei care nu face totul pentru bnai, ci pentru a fi cel mai bun în ceea ce fac”, a dezvăluit Fred pentru Yahoo.

Însă, bărbatul nu este un custode obișnuit. Acesta lucrează de la 11 seara până la 7 dimineața și a dezvăluit că nu te obișnuiești niciodată cu tura de noapte.

Fred este dedicat slujbei sale și, potrivit fiului său, Michael în 22 de ani, acesta a lipsit numai 3 zile și jumătate de la muncă.

Și, pentru că este angajat al Colegiului Boston, acesta a reușit să îi trimită pe toți cei cinci copii ai săi la această facultate prestigioasă complet gratuit. POtrivit lui Fred, el a reușit să economisească aproximativ 700.000 de dolari cât trebuia să dea pe taxele de învățământ. Toți cei cinci copii au absolvit facultatea cu brio, iar fiica sa se pregătește să termine masteratul la această facultate.

Un astfel de tată, care și-a trăit întreaga viață în așa fel încât copiii săi să aibă mereu tot ce le trebuie, chiar și la facultate, merită toată aprecierea și respectul nostru!