Părinți de nota 10

„Niciodată nu încetezi să fii mamă!” O femeie de 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni unde băiatul ei de 80 de ani trăiește, pentru a avea grijă de el!

Povestea care a emoționat o lume întreagă! Și-a jurat că nu îl va părăsi niciodată! O mamă de 98 de ani se mută la azilul de bătrâni unde era internat fiul ei de 80 de ani, pentru a-l îngriji și a-i fi alături: „Niciodată nu încetezi să fii mamă!”

Indiferent de vârsta pe care o avem, mamele noastre vor avea mereu grijă de noi. Întotdeauna vom fi copii în ochii lor și este o mentalitate pe care multor mame le este greu să o depășească.

Ada Keating are 98 de ani, iar fiul ei de 80 de ani, Tom, este în sufletul ei, încă băiatul mamei. Atunci când el a avut nevoie de ajutorul ei, ea și-a dovedit cât de puternică este dragostea pentru el și cât de ușor a fost să se întoarcă pentru a avea grijă de fiul său. Chiar dacă mai mult ca sigur Tom face parte din tipologia „băiatul mamei”, el nu a văzut și nu vede nimic în neregulă cu asta!

El apreciază tot ceea ce mama sa a făcut și continuă să facă pentru el și pur și simplu o adoră. El a fost mereu aproape de ea și, de fapt, a petrecut o mare parte din viață trăind cu ea, deoarece nu s-a căsătorit niciodată.

Când fostul pictor și decorator a decis că are nevoie de ajutor, el s-a mutat în Moss View, o casă de îngrijire medicală. Ada, fostă asistentă, venea ocazional să îl ajute să aibă grijă de el. Pentru o legătură așa de puternică între mamă și fiu, vizitele nu au fost suficiente, fiindu-le dor unuia de celălalt.

Fiul lui Ada Keating, Tom, s-a mutat într-un azil, după ce a trăit cu mama sa aproape toată viața, fără a dori să se căsătorească sau să-și întemeieze o familie. Atunci când locuiau în aceeași casă, iar mama sa încă lucra, îi aloca tot timpul liber băiatului.

Acum cei doi bătrâni sunt de nedespărțit, purtându-și grijă unul altuia, până la sfârșitul vieții. Acesta este un caz fericit, căci în ziua de azi, bătrânii sunt aruncați în azil și lăsați să moară în singurătate, departe de copii și de orice persoană dragă.

Atât Tom, cât și mama sa, au înțeles că iubirea dintre mamă și fiu este și va rămâne indestructibilă și după moarte! Ada povestește cu lacrimi în ochi cum băiatul său se duce spre ea și o îmbrățișează în semn de iubire și apreciere, lucru care acestei mame îi umple sufletul!