Părinți de nota 10

Soțul vine acasă devreme și o vede pe soție plângând singură pe jos, în timp ce spăla rufe. Când i-a spus adevărul îngrozitor ascuns de atâta vreme, el decide să facă ceva ce ea nu va afla niciodată. Uite ce s-a întâmplat

Această poveste este de fapt un film scurt care pune câteva întrebări importante, dar dacă vei dori să te uiți la el, vei avea nevoie de șervețele.

Filmul începe cu un cuplu fericit, cu rutina lor zilnică, și arată cum fac mereu mici lucruri unul pentru celălalt care să amintească celuilalt de iubirea lor.

Totul e foarte frumos până când, într-o zi, personajul principal, Cecilia, descoperă că orbește din ce în ce mai mult până când e complet oarbă. Ea nu știe dacă să îi spună soțului ei, Louie, ce se întâmplă, dar când în cele din urmă îi spune, și deși el se oferă să o ajute, ea nu dorește ajutorul lui, nu vrea să fie o povară, vrea să fie partenera lui de viață, nu pacienta lui. Așa că ea gătește, merge la serviciu și face multe alte lucruri, mereu gândindu-se că le face singură.

Dar ceea ce nu știe este că Louie este mereu lângă ea, asigurându-se că e în siguranță. O urmărește în drum spre serviciu pentru a se asigura că ajunge acolo în siguranță, o privește în timp ce gătește și o ajută să depășească obstacolele vieții.

În film, Louie spune: ,,Cecilia nu va ști niciodată cât de multe fac eu pentru ea, dar nici nu am nevoie să știe. Atât de mult o iubesc, chiar dacă ea nu mai vrea să o iubesc.” Voi ce credeți, există așa ceva și în viața reală?

Privește acest film incredibil despre iubire necondiționată: