Părinți de nota 10

O familie bogată caută bonă și e dispusă să plătească 57.000 Euro! Un mic detaliu îi pune pe toți doritorii pe fugă!

O familie înstărită din Marea Britanie caută o bonă, punând la dispoziție o sumă substanțială pentru candidata sau candidatul potrivit. Totuși, un detaliu incredibil pune pe fugă toți doritorii!

Persoana aleasă va fi plătită cu suma de 50.000 de lire sterline pe an (57.000 euro) pentru îngrijirea a doi copii, cu vârste de cinci și, respectiv, de șapte ani, și a trăi alături de familie pe o „veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase”, din Scottish Borders (Scoția).

Oferta pare de nerefuzat, cu o singură mențiune: locuința ar fi bântuită.

„Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani”, povestește mama copiilor în anunțul de angajare postat pe site-ul Childcare.co.uk. „Ni s-a spus că ar fi ‘bântuită´ atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat casa”, a adăugat ea.

„Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută”, a declarat aceasta, potrivit Agerpres.

„Familia ne-a asigurat că nici o persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar a avertizat că bona trebuie să aibă o personalitate puternică”, a declarat Richard Conway, directorul de Childcare.co.uk.