Părinți de nota 10

Se pregateau de adoptie insa cand au cunoscut mama surogat au izbucnit in lacrimi. Nu se asteptau niciodata la acest deznodamant

Walt si Anny au decis sa adopte un copil dupa ce ani de-a randul s-au luptat sa aiba copii insa viata lor s-a schimbat dramatic in momentul in care au cunoscut-o pe mama surogat.

Povestea dintre Walt si Annie a inceput in copilarie pentru ca cei doi s-au cunoscut atunci cand Walt avea 10 ani si de atunci au fost nedespartiti.

Au fost vecini si prieteni, iar cand au ajuns la adolescenta, relatia lor de prietenie din copilarie s-a transformat intr-o relatie de cuplu.

Visul lui Walt

Cand Walt era copil, a visat ca va avea o fetita, cu ten masliniu, pe care o va chema Chloe, iar visul lui Walt a ramas viu chiar si pe parcursul vietii de adult.

Intr-o seara, cand el si Annie au stat de vorba despre planurile lor de viitor, a venit vorba si despre planurile fiecaruia de a avea copii.

Atunci Annie i-a povestit ca din totdeauna si-a dorit sa aiba o fetita si ca, desi stie ca suna ciudat, deja a ales numele pe care isi doreste ca fiica ei sa il poarte, iar acesta este Chloe.

A fost primul semn pentru Walt ca visul lui din copilarie de a avea o fetita pe nume Chloe, avea sa se implinesca.

Totusi, Walt stia in sufletul sau ca fetita tu ten masliniu si ochi negri pe care o vazuse in visul sau din copilarie, nu avea cum sa fie copilul lor pentru ca Annie era blonda cu ochi albastri si are tenul foarte deschis.

S-au casatorit si au ales sa calatoareasca inainte de a avea copii

A decis astfel sa nu se mai gandeasca la asta. S-au casatorit si au decis sa mai astepte pana sa faca un copil, in schimb au ales sa calatoareasca prin lume cu diverse misiuni si asociatii umanitare.

A venit insa si momentul in care au decis ca este timpul ca familia lor sa se mareasca si au inceput sa incerce sa faca un copil. Din pacate insa, timpul trecerea si sarcina pe care si-o doreau se lasa asteptata.

Toti prietenii lor avea copii si, dupa 4 ani de incercari, amandoi ajunsesera sa fie tristi pentru ca nu reuseau sa conceapa un copil.

Dupa 4 ani de incercari copilul se lasa asteptat

Annie a fost prima care a deschis discutia despre adoptie, insa Walt nu a fost receptiv si a refuzat aceasta idee spunand ca nu vrea sa adoptie pentru ca vede copilul acela ca pe un „copil pansament” avand in vedere ca amandoi sufera ca nu pot concepe un copil.

Dupa alte discutii, Walt s-a resemnat intr-o oarecare masura si a acceptat sa apeleze la adoptie. Incurajati si sustinuti de familie si prieteni, Walt si Annie au trecut prin toate procedurile legale pentru adoptie.

„Veti deveni parintii unei fetite”

Cand se asteptau mai putin, Annie a primit un e-mail in care era anuntata ca o mama surogat i-a ales pe ei sa devina parintii copilului pe care urma sa il aduca pe lume.

Walt si-a pastrat reticenta fata de adoptie insa Annie era extrem de entuziasmata ca urmau sa devina parinti.

In vizita la mama surogat

Cuplul a mers in vizita la mama surugat pentru ca aceasta isi dorea sa ii cunoasca. O data ajunsi acolo, cand mama surogat a deschis usa, Walt a avut un soc.

„Era versiunea adulta a copilului pe care au l-am visat in copilarie” povesteste Walt.

Acela nu a fost insa singurul semn pe care Walt l-a primit. Stand de vorba cu mama surugat si asistenul maternal care se ocupa de procesul de adoptie, au ajuns sa discute si despre numele pe care urma sa il poarte fetita.

Atunci mama surogat le-a spus ca de cand a ramas insarcinata si a aflat ca va avea o fetita, a tot numit bebelusul din burtica, Chloe.

„Nu exista niciun dubiu ca eu sunt tatal acestui copil

„Acela a fost momentul in care toate gandurile si temerile mele legate de adoptie si de faptul ca va fi un „copil pansament” au disparut complet” povesteste Walt.

„Ai fost in plan, in povestea vietii noaste dintotdeauna si am stiut numele pe care il vei purta si ca vei fi copilul nostru, chiar inainte de a fi conceputa” povesteste Walt despre copilul pe care urmau sa il adopte.

Povestea lor a continuat asa cum era de asteptat si la inceputul lunii aprilie, Walt si Annie au devenit parintii lui Chole.

„Nu exista niciun dubiu ca eu sunt tatal acestui copil, Chole a fost in viata mea de la inceput si am stiu ca ea va fi fiica mea” povesteste Walt.

„O tineam pe Chole in brate imediat dupa nastere si ii sopteam, in mod repetat „Eu sunt mama ta!” si parca nu imi vinea mie sa cred ca in sfarsit o tin in brate pe Chole” poveste Annie, intr-un interviu emotionant.