Părinți de nota 10

Se uita la TV și și-a văzut soțul într-o emisiune, deși îl credea plecat la muncă! A rămas fără grai atunci când l-a văzut cu o femeie. Dar șocul cel mare a venit mai târziu:

În zilele noastre, sunt puține cupluri care mai reușesc să rămână împreună până la adânci bătrâneți. Însă o femeie a cunoscut o parte mai urâtă a vieții sale și nu s-ar fi așteptat nici în cele mai negre coșmaruri la așa ceva.

Bigamia este ilegalî în multe țări și multe cupluri nu ar accepta niciodată să fie a cincea roată de la căruță într-o asemenea căsnicie.

De-a lungul timpului, au mai rămas puține locuri în lume în care este acceptată această practică a bărbaților de a se căsători cu două femei, iar în țările mai civilizate sunt numai cazuri izolate.
Un bărbat bigam a fost descoperit când una dintre femeile sale l-a văzut într-un spectacol televizat din Marea Britanie.

Femeia în vârstă de 51 de ani, pe nume Helen Goundry, a crezut că soțul ei în vârstă de 39 de ani, Daniel Goundry, lucrează în Dubai.

Cu toate acestea, într-o seară, când a pornit televizorul, a fost îngrozită să-și vadă propriul soț, despre care credea că locuiește în Orientul Mijlociu, cu o altă femeie, care s-a dovedit a fi Sue Brooker, în vârstă de 44 de ani.

Cuplul a fost prezentat în emisiune ca oaspeți la nunta surpriză a surorii lui Brooker. După ce emisiunea a fost difuzată la televizor, Helen Gundry a lăsat un comentariu pe pagina de pe Facebook a emisiunii, și destul de repede că acest comentariu a devenit viral.

Mai târziu, s-a aflat că bărbatul care are o fiică în vârstă de 15 ani se căsătorise cu Brooker tocmai în Dubai și avusese o ceremonie fastuoasă.

Ambele femei au decis să îl ducă la poliție pe bărbat, care a fost închis pentru șase luni pentru bigamie, iar cele două au devenit prietene.

Loading...