Părinți de nota 10

Bărbatul renunțase la „copilul său” pentru a se căsători. După ani de zile, fiica sa vitregă i-a făcut o surpriză nesperată! Ce i-a adus acasă

Părinții fac o mulțime de sacrificii pentru copiii lor, chiar dacă nu sunt mereu părinții lor biologici. Uneori în viață, trebuie să faci sacrificii. Asta înseamnă adesea renunțarea la ceva care te interesează pentru a face loc altor lucruri importante. Dar asta nu înseamnă că uiți că ai renunțat la acele lucruri!

Kristin Russell a știut mereu că tatăl ei vitreg, Dave, a renunțat la foarte multe ca să se căsătorească cu mama ei. Cu ani în urmă, bărbatul a trebuit să-și ia rămas bun de la prețiosul său Porsche 914 din 1973, la „copilul” său, pentru a avea destui bani pentru nuntă.

Deși Dave nu a regretat niciodată alegerea lui, el și-a pierdut pentru întotdeauna mașina iubită și nu se gândea că va mai putea avea o astfel de mașină prețioasă. Fusese alături de el la unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Prin urmare, după o cercetare îndelungă și planificare, Kristin a conceput modul perfect de a-i arăta tatălui său vitreg cât de mult a însemnat decizia lui atunci. Iar reacția lui ar putea să te facă să plângi.

De Ziua Tatălui, ea a decis să-l surprindă cu ceva foarte special. Kristin a trăit toată viața în California, dar a urcat în mașina ei și a condus la garajul care presupunea că avea acel Porsche. Când a ajuns în cele din urmă, spre surprinderea ei, a dat peste o versiune identică a mașinii lui Dave! Nu mai putea de bucurie.

După cumpărarea vehiculului de la proprietar, ea a dus-o tocmai către Philadelphia, unde locuiau părinții ei. A dus-o la un service auto pentru a se asigura că era în stare intactă.

Când a venit ziua cea mare, tânăra i-a adus cadoul tatălui său vitreg. Iată cum a reacționat bărbatul: