Părinți de nota 10

O lecție pentru bărbați de la Regina Maria: „Nu mă pofti, că nu-ţi dau nimic în plus faţă de sotia ta!“

Arsenie Papacioc, Patriarhul Dobrogei a vorbit despre o relatare a Reginei Maria, cu privire la prețuirea partenerului de viață, în urma tainei căsătoriei și despre desfrâu.

“ÎN CĂSNICIE SE INTRĂ PRIN FOARTE MULTE TRANSFORMĂRI ŞI LUCRURI NEPREVĂZUTE, ACEST LUCRU DATORAT, ÎN SPECIAL, MARILOR INTIMITĂŢI.
Naşterea de copiii nu se face numai citind. Copiii se nasc în modul cel mai normal posibil, de către toate femeile, fie împărăteasă, fie femeie de rând, dar şi la una şi la cealaltă este acelaşi lucru. Deci, vă rog foarte mult, cuvântul „femeie” va trebui să fie pe viitor mult mai respectat, pentru că înseamnă, aşa cum v-am mai spus, „împărăteasă dăruitoare”. De altfel, întreaga Sfântă Scriptură este dăruire totală”.

IATĂ RELATAREA PĂRINTELUI ARSENIE PAPACIOC, DESPRE O ÎNTÂMPLARE DE LA CASA REGALĂ!
“La Casa Regală, atunci când trăia Regina Maria, s-a întâmplat că un soldat din gardă a poftit la frumuseţea ei. N-a avut de lucru şi-i mărturiseşte acest gând şi prietenului său tot din gardă. Acesta se duce şi-l spune reginei. Atunci regina l-a chemat şi l-a întrebat:
‒ Ai nevastă?
‒ Am, să trăiţi, Majestate!
Atunci regina i-a poruncit majordomului:
‒ Adu două pahare cu apă!

Vine majordomul cu paharele şi le pune pe masă. Şi regina îi spune soldatului respectiv:
‒ Uită-te bine la aceste două pahare. Cum e paharul acesta, la fel e şi celălalt! Cum e nevasta ta, aşa sunt şi eu! Nu mă pofti, că nu-ţi dau nimic în plus faţă de nevasta ta!
‒ Să trăiţi Majestate!

Deci, frumuseţea este la acea femeie pe care o iubeşte bărbatul, cu care s-a cununat. O altă femeie care-l încântă nu-i dă nimic în plus din punct de vedere fiziologic faţă de ce-i oferă soţia lui. Doar că este altă inimă, altă educaţie, alt angajament, altă prezenţă… Femeia toate aceste daruri frumoase le risipeşte atunci când ia de bărbat un soţ nătâng. Când aflu că şi-a bătut soţia mă supăr foarte rău…”.

Publicitate