Părinți de nota 10

Gestul unei asistente i-a lasat pe multi internauti fara cuvinte – Ce a facut pentru o fetita. „Mama ei plangea in salon cand a vazut ASTA”

Gestul facut de o asistenta de la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitala a devenit viral si arata ca se poate si altfel.

Ceea ce a ales sa faca asistenta de la Spitalul Grigore Alexandrescu a fost surpins intr-o imagine postata apoi pe reteaua de socializare Facebook.

Imaginea in care asistenta de la pediatrie este asezata in pat alaturi de o micuta pacienta si ii citeste povesti s-a raspandit cu repeziciune in social media, mai ales ca gestul ei este unul neobisnuit.

Poza in care este surprinsa asistenta de la Spitalul Grigore Alexandrescu citind o poveste, este insotita si de un text emotionant.

„La Grigore Alexandrescu, o tanara asistenta ii citeste o poveste unei fetite de 5 ani de etnie roma, pe care mai intai a imbaiat-o si a invelit-o bine, bine. Este si mama fetitei in salon, dar nu stie carte si are ochii in lacrimi. Probabil nu e obisnuita cu atata blandete si generozitate.”

Loading...