Părinți de nota 10

Nu se pot opri din facut copii dintr-un motiv halucinant! Cele doua surori au fiecare cate 8 copii. Cine este tatal

Povestea a doua surori dependente de naste incontinuu copii face inconjurul lumii. Fiecare dintre ele au cate 8 copii si sunt hotarate sa nu se opreasca aici dintr-un motiv de-a dreptul halucinant.

„Ne place sa nastem copii, suntem dependente de asta!”, spun Amy (31 de ani) si sora ei Chloe (29 de ani), doua surori a caror poveste ciudata face inconjurul lumii.

Fiecare are cate 8 copii si nu vor sub nicio forma sa se opreasca aici.

„Dupa ce i-am facut pe primii doi am vrut mai multi, iar acum simt ca nu ma mai pot opri. De fiecare data cand aduc pe lume un copil, abia astept sa il aduc si pe urmatorul. Este ca un drog, ca o dependenta. Imediat ce copilul creste si nu il mai alaptez, simt nevoia sa fiu insarcinata din nou. Ador sa fiu gravida si sa nasc, asta este partea cea mai buna. Din momentul in care se rupe apa si pana cand iese copilul este o experienta extraordinara, de nedescris”, a declarat Amy pentru publicatia britanica The Sun.

Dorinta ei de a avea copii a fost atat de mare incat, chiar daca s-a despartit de tatal acestora in urma cu foarte mult timp, ei se intalnesc periodic, ori de cate ori Amy vrea sa ramana insarcinata din nou.

Ea este constienta ca acest lucru pare ciudat pentru cei din jur, dar pur si simplu adora sa aiba cat mai multi copii.
Atat Amy cat si Chloe sunt mame singure, care se ajuta reciproc in cresterea celor 16 copii.

Sotul lui Chloe si tatal celor 8 copii a murit brusc in urma cu doi ani, in urma unui infarct.
Desi este foarte greu si costisitor sa creasca atatia copii, cele doua surori nu se plang. Dragostea lor pentru acestia le face sa treaca peste orice obstacol.