Părinți de nota 10

Mama credea că are gemeni, dar când medicii s-au uita la a doua ecografie au înghețat! „Dumnezeule, nu mi s-a întâmplat așa ceva în toată cariera”

Se spune că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i despre planurile tale. Miranda și Josh Crawford, din Charlotte, Carolina de Nord, și-au dorit mereu trei sau patru copii. După ce au încercat să aibă unul timp de un an, în cele din urmă au primit pe lume pe fiica lor, Joslyn, concepută prin fertilizare in vitro, în 2009. Dar nu a trecut prea mult până când au dorit să îi dea fetei lor un frate sau o soră, așa că au apelat la fertilizare artificială din nou, un an mai târziu, în 2010.

Medicii au transferat doi embrioni în uterul Mirandei, la fel ca prima dată, iar cuplul, amândoi fiind asistenți certificați, au mers la medic pentru o ecografie de rutină șase săptămâni mai târziu, însă au fost copleșiți să afle că așteptau gemeni.

Totuși, ecografia era neclară, așa că cei doi au decis să meargă mai târziu pentru o a doua ecografie, în acest moment medicul a văzut patru bebeluși în pântece. În cele din urmă și-au dat seama că fiecare embrion se separase în doi, creând două seturi de gemeni identici.

Părinții erau uimiți, până și medicul era șocat, ba chiar a declarat că așa ceva nu a văzut în toată cariera lui. Sarcina era nesigură, nu se știa dacă femeia va pierde sarcina fiindcă avea 35 de ani, însă au luat fiecare zi la rând, și chiar dacă medicii le-au dat opțiunea avortului, și în ciuda riscurilor sarcinii, viitorii părinți erau deciși să aducă pe lume cei patru bebeluși minune.

Miranda a dat naștere celor patru copilași: Mia, Madison, Jackson și James, se născuseră cu șase săptămâni mai devreme. În prezent familia are 7 membri și sunt fericiți.