Părinți de nota 10

Copilul de 4 ani devenea tot mai deprimat, pe zi ce trecea, așa că educatoarea a început să vorbească cu el. Când în sfârșit i-a spus ce se întâmpla a sunat la spital: ,,Doamnă, sunteți sigură?!”

Nancy Bleuer are 54 de ani, este educatoare și a reușit ceva incredibil.

Femeia lucrează într-o școală din Mason city, Iowa, și este o educatoare iubită de toți copiii ei cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, mai ales fiindcă uneori trece peste lucrurile pentru care este plătită să le facă, totul pentru a avea grijă de elevii săi.

La începutul acestui an, Nancy s-a uitat în ochiii lui Camden, în vârstă de 4 ani, șia înțeles că e trist. Educatoarea cea atentă a avut multă răbdare și a vorbit mult cu băiatul, l-a ascultat, dar fără să îl deranjeze. Abia peste ceva vreme Camden i-a spus acesteia ceva despre tatăl său care i-a rupt inima și nu și-a mai putut ascunde lacrimile.

În mod miraculos, s-a dovedit că Nancy chiar era compatibilă cu organismul lui, și au început birocrația. Tatăl lui Camden era șocat și fericit: ,,E uimitor. Sunt oameni care așteaptă un rinichi zilnic, și pentru organe, în general. Îmi doresc să existe mai mulți oameni ca ea. Mi-a dat o a doua șansă la viață.”, a declarat Darreld pentru ABC News.

Tatăl lui Camden, Darreld Petersen, avea o boală gravă, rinichii lui funcționau la doar 20% din capacitatea normală, și făcea dializă zilnic. În vreme ce starea lui Darreld se deteriora, Camden devenea din ce în ce mai deprimat. Din motive ușor de înțeles, copilul de numai 4 ani era îngrozit de gândul că își va pierde tatăl.
Când Nancy a aflat toate informațiile despre situația de acasă a copilului, a acționat imediat! Alții s-ar fi oferit să facă pe bona, să le facă cumpărăturile, sau orice altceva, pentru a ajuta familia băiatului să treacă prin clipele dificile, dar Nancy a mers și mai departe, i-a oferit tatălui lui Camden unul dintre rinichii ei!

Când familia a aflat că rinichiul lui Nancy era compatibil, au decis să o surprindă cu flori la școală. Camden era în al nouălea cer, educatoarea lui îi va salva tatăl. Mulțumită lui Nancy, familia Peterson are în față un viitor luminos. Operația a avut loc pe data de 1 iunie, și ambii, atât Nancy, cât și Darreld, se recuperează. Să sperăm că gestul lui Nancy îi va inspira și pe alții.