Părinți de nota 10

Polițiștii au primit o scrisoare de la o fetiță de 9 ani, au citit-o, dar când au văzut o bancnotă de 50 de lei îndesată înăuntru, au înlemnit

Un polițist care-și cumpără gogoși poate părea ceva banal, dar pentru Brooke, o fetiță de 9 ani, scenariul acesta va fi unul pe care-l va ține minte toată viața. Brooke stătea la rând, încercând să cumpere gogoși, dar când a ajuns la casier, a descoperit că nu are destui bani.

Totuși, exista în spatele ei un străin cu inimă mare, agentul de poliție Chad. Iar ceea ce a urmat a fost o serie de evenimente în lanț care pur și simplu au topit inimile oamenilor. Chad a spus casierului că va plăti el pentru fată, iar Brooke, surprinsă de gest, a fugit repede din magazin după ce și-a primit gogoșile.

Dar când a ajuns acasă, s-a gândit mai bine și a decis să scrie o scrisoare în care să mulțumească secției de poliție din cartierul ei! În scrisoare a pus și o bancnotă de 10 dolari, fiindcă atât costaseră gogoșile. Polițiștii au fost atât de mișcați de gestul fetei încât au pus mână de la mână și i-au cumpărat un card pentru jucării în valoare de 50 de dolari.

Dar ce a făcut fata cu cardul i-a surprins și mai mult: l-a dăruit unei campanii care se ocupă cu strângerea de jucării pentru copiii ai căror părinți nu își pot permite. Familia lui Brooke spune că fata a acționat de una singură. Acum, această fetiță de 9 ani a devenit un model pentru comunitatea din care face parte!