Părinți de nota 10

Nu i-a spus surorii ei daca va avea un baietel sau o fetita, dar a luat-o cu ea la ecograf! Reactia ei este incredibila cand vede asta

Jill si Sean erau deja parintii a doi copii minunati cand au aflat ca familia lor se va mari cu inca doi membri. Parintii au vrut ca momentul dezvaluirii sa fie unul spectaculos asa ca au asteptat pana in saptamana 20 de sarcina cand au mers la ecografie impreuna cu sora lui Jill. In momentul in care doctorul a pornit aparatul femeia s-a entuziasmat sa vada detaliile fiintei micute care se afla in pantecele surorii sale.

O perdea de liniste totala s-a asternut pentru cateva secunde cand sora lui Jill a realizat ca in imagini erau de fapt doi copilasi si nu unul. „Doamne, nu-mi vine sa cred. Ai gemeni. Sunt atat de invidioasa”, a spus femeia in timp ce topaia de bucurie si ii atingea burta surorii sale. „Pot sa am si eu unul? Pot sa iau si eu unul dintre gemeni? Nu-mi vine sa cred. Sunt foarte invidioasa”, repeta mereu femeia in timp ce nu reusea sa stea o clipa locului.

CITESTE CONTINUAREA PE CIAO.RO

Loading...