Părinți de nota 10

Batranul din Iasi care a devenit inger pentru un copil uitat de parinti! Afla povestea lui ‘Tata Gheorghe’ care se chinuie sa isi creasca nepoata

Batranul din Iasi care a devenit inger pentru un copil uitat de parinti! Mardare Gheorghe este din Podu Iloaiei, judetul Iasi. Sta intr-o casa saracacioasa si toata lumea il stie ca Tata Gheorghe. Are 78 de ani si un suflet mare, cald si plin de iubire. De mic a muncit si a fost un bun exemplu pentru cei din jurul lui.

Batranul de 78 de ani este tata, bunic si strabunic. De 12 ani are grija de stranepoata lui de 12 ani. Conform bzi.ro, micuta este uitata de parinti. In urma cu 3 ani, cei doi au intrat in atentia unui post tv cu povestea lor emotionanta. Acum, toata lumea i-a uitat. Dar pe ei nu ii deranjeaza si isi vad in continuare de viata.

Batranul vrea ca nepoata sa, Gabriela, sa aiba o viata mai buna decat a lui. Micuta este in clasa a sasea si invata bine. Tata Gheorghe este mandru de ea deoarece, desi nu are multe sa ii ofere, fata e harnica si silitoare.

„Fata merge la scoala si invata foarte bine. Am mers si am vorbit cu profesorii… Sunt mandru de ea. Nu am ce spune, eu sunt foarte multumit. Este cuminte, asculta, ma ajuta, e fata mea! Am inceput sa construiesc o camera pentru ea. Nu mai am putere sa fac tot ce ar trebui. Nici bani nu prea am, fata are mereu nevoie de cate ceva…”, a spus tata Gheorghe.

In urma cu cateva zile, mama fetei a venit in sat. Aceasta a stat acolo cateva zile. Tata Gheorghe a crezut ca poate femeia se va indupleca si va dori sa isi vada fiica. Dar nu a fost asa! Batranul a asteptat zile la rand in fata casei fiicei sale, tinandu-si nepoata strans de mana. Credea ca o va indupleca… dar femeia nu a iesit niciodata sa isi vada fiica!

„Mama fetei a venit in Podu…, dar nu a trecut macar sa o vada. Fata nici nu o cunoaste macar, are o poza cu ea. Nu am crezut ca nu se va opri sa o vada. Nu trebuia sa-i aduca nimic, macar sa o vada. Ce pot sa-i fac…”, a spus tata Gheorghe.

Loading...