Părinți de nota 10

Iată adevăratele motive pentru care te afli în sărăcie și nu reușești să economisești bani!

Studiile realizate la Universitatea Princeton au demonstrat: cu cât mai multă energie folosim pentru a economisi resurse, cu atât mai repede ne învinge sărăcia. Deci, economisirea constantă nu ajută în lupta cu nevoia. Și iată de ce!

1.Vei fi nevoit să economisești prea mult timp, iar veniturile abia de vor acoperi nevoile de bază.

Să ne întoarcem la publicațiile Universității Princeton. Potrivit oamenilor de știință, satisfacerea nevoilor de bază cu un buget redus este o muncă mentală grea. Aproape toate resursele sunt folosite pentru a combate efectele nevoii, nu cauza. Adică, omul este chinuit într-atât, încât nu mai are suficientă putere pentru a ridica capul și a găsi o cale de ieșire. Sărăcia sporește sărăcia. E un fel de cerc vicios.

Cum poți rupe acest cerc? Cel puțin o parte a timpului ar trebui să îl dedici schimbărilor importante din punct de vedere strategic. De exemplu, caută un loc de muncă mai profitabil sau un job part-time.

2.Să economisești pentru o achiziție majoră cu un buget minim – este o autodistrugere financiară!

Când nu ai bani de mâncare sau îngrijire medicală de înaltă calitate, decizia de a economisi pentru a-ți cumpăra un apartament, mașină sau iPhone este un salt într-o prăpastie financiară.

Ce să faci dacă vrei un apartament, iar veniturile sunt prea modeste? În primul rând, direcționează resursele reduse pentru a organiza cele mai bune condiții pentru câștig. De exemplu, obține o nouă specialitate, părăsește orașul în care nu există perspective, cumpără dispozitivele necesare sau instrumentele care îți vor crește productivitatea.

3.Economisirea resurselor necesită investiții de pornire

„Investiție” și „economisire a resurselor” – aceste concepte se referă nu numai la oamenii de știință, dar, de asemenea, la oricare persoană. De exemplu, achiziționând o mașină de spălat vase, cumpărătorul este deja un investitor: el investește în electrocasnice pentru a economisi timp și efort. Proiectul numit „Familie” va avea doar beneficii.

CITESTE CONTINUAREA PE EUSHTIU.COM