Părinți de nota 10

Cum arata mama asta dupa o sarcina cu tripleti! A avut curaj sa-si faca poze la abdomen si inainte dar si dupa ce a nascut! Toate femeile o apreciaza si o felicita!

Imediat dupa ce a nascut a continuat sa-si faca poze la burta chiar daca imaginile nu erau deloc unele placute, dar mamele au apreciat curajul ei.

Cum arata mama asta dupa o sarcina cu tripleti! Si-a facut poze la abdomen. Maria Nordø Jørstad locuieste in Copenhaga si a devenit celebra in timpul sarcinii sale cu tripleti pentru faptul ca posta pe Instagram aproape zilnic imagini cu burtica ei care devenea din ce in ce mai mare.

Si desi ea este relativ mica de statura, imaginea cu ea slaba si mica de inaltime dar cu o burta uriasa a facut instant furori. Ea este blogerita si a decis sa-si documenteze sarcina dar mai ales perioada de dupa nastere. Multe femei se simt rusinate de corpul lor imediat dupa ce aduc pe lume un copil si de multe ori intra in depresie. Nu a fost si cazul Mariei care imediat dupa nastere a continuat sa posteze fotografii cu burta cu care a ramas dupa sarcina. Desi imaginea nu este nici pe departe la fel de gratioasa si simpatica precum cea in care era gravida in ultimele luni, totusi mii de femei au incurajat-o.

CITESTE CONTINUAREA PE CIAO