Părinți de nota 10

Momentul în care acest copil orfan îşi dă seama că va fi adoptat a făcut milioane de oameni să lăcrimeze

Toate poveştile despre adopţia unui copil sunt frumoase, dar cea prezentată în acest filmuleţ este cu adevărat nepreţuită. Amanda şi JoBen Barkey ce locuiesc în California par să aibă o viaţă perfectă. Cei doi soţi sunt membri activi ai comunităţii împreună cu cei patru copii minunaţi pe care îi au. Cu toate acestea, în vara anului 2018, familia găzduise un tânăr copil columbian timp de o lună şi brusc şi-au dat seama că familia lor nu era pe atât de completă pe cât credeau.

Sebastian, un băiat în vârstă de 11 ani, nu are o familie biologică proprie. Copilul a fost adus în Statele Unite printr-o organizaţie caritabilă numită Kidsave, care sprijină adopţia copiilor fără familie în S.U.A. în speranţa că se vor găsi părinţi potriviţi pentru ei.

JoBen a venit iniţial din Peru, aşa că i-a plăcut ideea de a ajuta un copil din America de Sud să-şi găsească drumul în lume. „Eu am crescut în America de Sud. Adevărul este că eu sunt de fapt un om cu dublă cetăţenie şi nu am uitat locul copilăriei mele. Iubesc toţi copiii şi oricând aş împărtăşi acea dragoste şi cu alţi copii.” a scris JoBen pe Facebook

În timpul lunii pe care Sebastian a petrecut-o împreună cu familia Barkey, au avut nenumărate aventuri. Drumeţiile în Munţii Stâncoşi din California, plimbarea cu barca şi un joc de baseball, toate i-au oferit experienţe din ceea ce putea trăi în Statele Unite.

Amanda, mama celor patru copii, a mărturisit că era destul de clar de la început că Sebastian se potriveşte perfect în familia lor: „Ne-a bucurat cu adevărat timpul petrecut cu Sebastian. S-a integrat în familia noastră de parcă ar fi făcut parte din ea dintotdeauna. El este bun, plin de compasiune, încrezător, respectuos, recunoscător şi adeseori amuzant.”

Când a venit timpul că Sebastian să se întoarcă acasă, cu toţii erau incredibil de trişti luându-şi rămas bun. Băiatul nu ştia însă ca Amanda şi JoBen luaseră deja o decizie importantă pentru familia lor: intenţionau să-l adopte pe Sebastian!

În acest videoclip, Amanda şi JoBen discută cu copiii lor despre minunata experienţă de a mai avea un frăţior, iar acela să fie Sebastian. Copiii au fost de acord, deci pasul următor era acela de a-i arăta lui Sebastian că întreaga lui viaţă era pe cale să se schimbe în bine. Copiii familiei Barkey şi părinţii lor s-au pregătit pentru chat-ul video arătând câteva mesaje în limba spaniolă, pe care Sebastian să le vadă. Pe fiecare carton, au scris cuvântul spaniol pentru frate, soră, mamă şi tată. Când l-au întrebat în cele din urmă dacă ar vrea să se alăture familiei lor, chipul lui a dezvăluit cea mai frumoasă expresie a bucuriei şi a emoţiei. A fost un moment minunat!

Sebastian este acum în Statele Unite, iar familia Barkey a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a suplini costurile extraordinare asociate adopţiei acestor copii. Uneori în viaţă, chiar îţi poţi alege propria familie.

Heartwarming Moment Orphan Finds Out Family In The U.S. Want To Adopt Him.

This orphan had finally found his family!! 🤗💞Credit: T&T Creative Media

Publicată de VTRND pe Vineri, 28 septembrie 2018

Sursa: Livebiz.ro