Părinți de nota 10

Alege o rochie de mireasă şi află care sunt şansele tale de divorţ, în procente

Cele mai multe femei au marele vis de a ajunge in fata altarului, la brat cu sufletul pereche, in rochie de mireasa. Cu siguranta fiecare femeie are in minte cum ar trebui sa arate rochia ideala pentru ea.

IMAGINEA 1: Daca ai ales prima rochie de mireasa, sansele de a divorta sunt scazute (11%). Esti o femeie afectuoasa, extrem de tandra cu partenerul tau si foarte receptiva.

Esti capabila sa iti intelegi iubitul atunci cand se afla in dificultate si ii oferi sprijin necontenit.

IMAGINEA 2: Daca ti-a tras cu ochiul rochia de la punctul 2, sansele de divort sunt uriase: 80%. Desi pare o rochie simpla, aceasta ascunde multe secrete.

Eleganta si simplitatea pot fi un obstacol in carea fericirii tale, mai ales daca partenerul tau de viata isi doreste mereu activitate si diversitate.

Relatia voastra poate ajunge la plafonare daca nu iti doresti mai mult de la viata, daca nu iti folosesti creativitatea pentru a tine vie flacara iubirii.

IMAGINEA 3: Aceasta rochie de mireasa este una norocoasa. Sansele de a divorta sunt foarte mici, de doar 5%.

Poti sa fii o femeie matura, serioasa cand vine vorba de intreprins fapte mari, dar in acelasi timp esti si copilaroasa si crezi mult ca spiritul ludic ajuta relatia sa evolueze.