Părinți de nota 10

Poveste adevărată: „Soțul meu mă înșală, iar eu mai puțin și nasc. I-am cerut explicații, iar el mă face nebună de fiecare dată. Ce să fac?”

O tânără însărcinată trece prin cel mai mare coșmar prin care poate trece o femeie. Însărcinată cu al doilea copil, aceasta a aflat că este înșelată. Iată ce spune soțul ei:

„Sunt epuizata fizic si psihic si nu prea stiu incotro s-o apuc. O s-o iau cu inceputul:

Sunt casatorita de aproape 4 ani, insa eu si sotul meu suntem impreuna de aproape 12 ani. La scurt timp dupa casatorie, am aflat ca sotul meu ma insela de ceva vreme, si ca nu era la prima aventura…cu domnisoara respectiva avea o relatie de un an si jumatate, iar inainte de aceasta mai avusese o relatie de aproximativ 3 ani. Bineinteles ca in momentul in care am inceput sa il banuiesc si sa ii pun intrebari a negat tot si m-a facut nebuna. Insa dupa indelungi cercetari am aflat tot adevarul si i-am pus dovezile in fata si a fost nevoit sa recunoasca.

In acel moment, am fost decisa sa il parasesc insa mi-a jurat ca ca eu sunt cea pe care o iubeste si ca nu vrea sa ma piarda si am decis sa ii mai dau o sansa. La scurt timp dupa asta, am aflat ca sunt insarcinata. Lucrurile au mers bine intre noi pe perioada sarcinii, iar nasterea baietelului nostru ne-a facut sa ne simtim impliniti. Baietelul nostru are acum 2 ani si jumatate.

O vreme, totul a fost perfect, petreceam timp impreuna si era atent cu noi, insa de la un moment dat a inceput sa intarzie tot mai mult de la munca.

Trecand prin experienta precedenta, eu am inceput sa il banui ca ar avea din nou o aventura si am inceput sa il verific…

Printre altele, mi-au atras atentia niste poze pe care o angajata a firmei la care e partener acum (in momentul respectiv era supervisor) le postase pe facebook. Domnisoara era proaspata angajata a firmei, insa isi permisese sa treaca la volanul masinii de serviciu a sotului meu in momentul in care sotul meu a coborat din masina, si si-a facut un selfie pe care l-a postat pe facebook, impreuna cu alte poze cu restul echipei, in care aparea si sotul meu…

Cand l-am intrebat pe sotul meu ce se intampla, mi-a zis ca el nu are nici o vina, el nefiind in masina in momentul respectiv, ca sunt doar niste poze nevinovate si ca eu exagerez. Asta se intampla in luna august a anului trecut. Pe moment, am trecut cu vederea peste situatie, insa nu eram linistita avand in vedere ca el ajungea tot mai tarziu acasa, inclusiv in weekend-uri. Explicatia era vesnic ca are foarte mult de lucru si ca avem nevoie de bani.

Ulterior, verificandu-i lista de apeluri, am dat peste un numar care era frecvent apelat, iar in ziua de Craciun apareau 10 mesaje expediate catre acest numar.

In luna ianuarie a acestui an am aflat ca sunt din nou insarcinata. Veste ce nu i-a picat deloc bine sotului meu, motivand ca el nu isi mai dorea neaparat inca un copil, acuzandu-ma pentru faptul ca nu am fost in stare sa imi amintesc sa imi iau anticonceptionalele….reactie ce m-a ranit foarte tare la momentul respectiv. Dupa indelungi certuri, s-a resemnat si a acceptat situatia, devenind parca putin incantat in momentul in care a aflat ca vom avea o fetita.

Prin luna februarie, uitandu-ma pe profilul de Facebook al domnisoarei de mai sus am dat peste o poza cu doua maini care formau o inimioara…si… ce credeti? Am recunoscut dupa trasaturi, linii, forma, unghii etc, una din cele doua maini ca fiind a sotului meu…in comentul acelei poze scria „my love…” si faptul ca….posesorii celor doua maini sarbatoreau 6 luni de relatie de iubire, domnisoara simtindu-se foarte implinita…am avut practic un soc…

I-am cerut explicatii sotului, care bineinteles m-a facut din nou nebuna si a negat tot, motivand ca imi aduce poze cu alte maini care seamana cu cea din poza…ca nu e nicidecum mana lui.

Ulterior am aflat ca si numarul de telefon de care scriam mai sus ii apartinea domnisoarei.

Povestea e lunga, eu m-am legat de tot felul de detalii, insa sotul nu vrea sa recunoasca nici in ruptul capului ca ar avea o relatie cu aceasta domnisoara. Ne certam tot mai des si lucrurile merg tot mai rau…am decis sa mai raman in zona inca aproximativ o luna, pana in momentul in care nasc, dupa care sa imi iau copiii si sa plec la parintii mei in alt oras, insa sunt complet distrusa si simt ca nu mai rezist”.