Părinți de nota 10

Îți mai aduci aminte de Bianca din Numai iubirea? Iată cât a crescut și cu ce se ocupă acum! Transformarea e radicală!

Cu siguranță ați urmărit telenovela românească Numai iubirea și vă aduceți aminte de Bianca Neagu. Acum, actrița este transformată total și are o altă ocupație. Biencuța așa cum era cunoscută în film a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe altceva.

Avea numai 8 ani când juca în serialul Numai iubirea alături de Alexandru Papadopol și Corina Dănilă. Bianca Neagu are 22 de ani acum și a terminat facultatea, iar acum urmează un master la Logopedie. La mai bine de 14 ani de la terminarea telenovelei, Bianca este transformată total și abia că o mai recunoști.

„Am terminat facultatea , sunt la Master, la Logopedie. Ştiu că nu are nici o legătură cu ce am făcut în copilărie, dar îmi place să lucrez cu copiii. Şi consider că este un domeniu important pentru mine. N-am renunţat la actorie, dar nu s-a mai ivit nimic. Anul trecut am apărut în videoclipul celor de la Bere Gratis. Am pozat pentru iubitul meu, Alin Croitoru, care face picturi abstracte. Nu cânt, nu am voce, dar sunt bună prietenă cu actriţa Monica Odagiu. Când se va ivi ceva nou, voi vedea dacă voi accepta să joc, momentan mă concentrez pe alte proiecte’, a declarat Bianca Neagu pentru click.ro.

CITESTE CONTINUAREA PE VIVA