Părinți de nota 10

Un asistent medical a adoptat un copil bolnav. „Daca deschizi ochii, te iau acasa”

Cazul unui asistent medical care a adoptat un copil bolnav si abandonat de parinti a emotionat o lume intreaga.

Matías Devincenzi, in varsta de 31 de ani, din Argentina, a decis in urma cu doi ani sa ia acasa un baietel pe care l-a ingrijit zi si noapte, pana cand s-a facut bine.

copil-ad1

Micutul Santino, nascut in februarie 2017, a venit pe lume cu mai multe probleme de sanatate: malformatii si deficienta respiratorie si a ajuns la terapie intensiva.

„Imi amintesc ca era in coma, ventilat mecanic. Eu vorbesc foarte mult cu bebelusii, asa ca am interactionat si cu el si am spus, fara sa ma gandesc de doua ori: „Hei, daca vei deschide ochii, te duc acasa,” a povestit Matías Devincenzi pentru ziarul „La Gaceta”, din Argentina.

In acel moment, bebelusul a deschis ochii, iar asistentul a interpretat asta ca pe un semn. „Imediat mi-am asumat rolul de tata si am inceput sa ma interesez despre adoptie”, a mai spus acesta.

copil-ad

„Vei fi bine si vom fi fericiti impreuna”
Matías Devincenzi era un tanar burlac si nu stia daca autoritatile din Argentina ii vor permite sa adopte un copil, mai ales cu atatea probleme de sanatate. Iar prietenii ii spuneau mereu ca acest vis „va fi un caz pierdut,” dar el nu a renuntat.

citeste continuarea pe Copilul.ro