Părinți de nota 10

Soţia lui Jamie Oliver, despre cum e să creşti 5 copii: „Îţi toacă creierul!“

Jools Oliver spune că are o slujbă de 10 ori mai grea decât ce face soţul ei, cunoscutul bucătar Jamie Oliver: cei cinci copii o epuizează în fiecare zi.

În timp ce Jamie Oliver gestionează un imperiu de 270 de milioane de lire sterline construit din pasiunea pentru gătit şi culege toate aprecierile, soţia lui ţine o casă cu cinci copii în stare de funcţionare şi nimeni n-o ridică-n slăvi. Şi nu-i deloc simplu, veţi fi de acord; de fapt, spune ea, e de zece ori mai greu decât ceea ce face Jamie.

Jools Oliver nu exagerează deloc. Dacă ar fi să rezume în două-trei cuvinte cum este să creşti cinci copii, ea răspunde direct: „Îţi toacă creierul!”. Şi mai are o vorbă care spune tot: „Iadul pe pământ”. În plus, nimeni n-o respectă în casa asta.

În vârstă de 43 de ani, doamna Oliver are în responsabilitate o locuinţă în valoare de 10,2 milioane de euro din nordul Londrei, împreună cu soţul ei şi cei cinci copii – Poppy (16 ani), Daisy (15 ani), Petal (9 ani), Buddy (7 ani) şi River (2 ani).

„Mi se întâmplă o grămadă de lucruri. Simt că viaţa mea e de zece ori mai grea şi îi spun uneori lui Jamie”, a mărturisit Jools Oliver, adăugând că acesta nu pare impresionat. „Tocmai s-a întâlnit cu primul-ministru – dar eu am avut o problemă cu sutienul uneia dintre fete şi m-am gândit: bine, ştii ce, a mea e mai grea decât a ta. Îţi toacă creierul, e greu. Şi nimeni nu mă respectă în casa asta…”, s-a „plâns” ea într-un interviu pentru podcastul Made By Mammas. „El e respectat la muncă (…) dar pentru mine e iadul pe pământ. Ştiu că sună groaznic, dar o spun sincer, este tare greu”, a continuat ea.

CITESTE CONTINUAREA PE EVA.RO

Loading...