Părinți de nota 10

Sa ajungi acasa si sa stai cu familia inseamna TOTUL in viata

Uneori este dificil sa intelegi ca familia este cea mai importanta, mai ales in aceasta societate in care se pare ca stresul este la ordinea zilei.

Stresul si anxietatea impiedica judecata oricui si ii pot face pe oameni sa nu aprecieze ceea ce conteaza cu adevarat in viata: familia si lucrurile marunte de zi cu zi.

familie

„Linistea si sanatatea celor dragi reprezinta fericirea. Nu este nimic mai important decat sa ajungi acasa si sa vezi ca toata lumea te asteapta. Toti cei de care iti pasa, cei care te fac sa zambesti in fiecare dimineata,” spune psihologul Maria Jose Roldan.

Mereu vor mai mult
Oamenii doresc intotdeauna sa imbunatateasca totul, fara sa isi dea seama ca ceea ce au este acel „tot” de care au nevoie. Poate iti doresti o casa mai mare, un loc de munca mai bine platit, un partener mai bun. Pentru ca nu esti recunoscator pentru ceea ce ai acum, si cel mai probabil, cu ceea ce ai deja, este mai mult decat suficient pentru a fi fericit.

Poate te gandesti sa schimbi masina, desi merge foarte bine, sau sa schimbi telefonul, doar pentru ca a aparut un model nou. Daca te opresti si te gandesti putin iti vei dai seama ca viata ta este plina, iar daca ii ai pe cei dragi de partea ta, sanatosi si plini de iubire, este cu atat mai bine.

Planifica zile perfecte
Inainte de a te ridica din pat, poate doresti sa iti planificai zile perfecte cu familia sau la serviciu, iar atunci cand nu reusesti esti dezamagit si frustrat. Nu cauta fotografia sau clipa perfecta, fa momentul de neuitat si pastreaza-l in memorie pentru totdeauna.

CITESTE CONTINUAREA PE COPILUL.RO

Loading...