Părinți de nota 10

Părinții ei sunt celebri în showbiz-ul de la noi, dar preferă să o țină departe de ochii presei

Cântăreața Daniela Gyorfi a postat în mediul online o fotografie extrem de frumoasă, în care apar cele mai importante persoane din viața sa.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cei doi împreună o fetiță, Maria. Deși se înțeleg foarte bine, cei doi nu și-au oficializat relația.
Pe contul său de pe o rețea de socializare, Daniela Gyorfi a dat publicității o fotografie emoționantă, în care apar fiica sa, Maria, și partenerul de viață al artistei, George Tal. Cei doi au fost surprinși într-un moment tandru tată-fiică. George Tal o ține în brațe pe Maria, cei doi simțindu-se de minune împreună.

„#iubirile mele❤️#❤❤#,??”, a notat Daniela Gyorfi în dreptul imaginii cu cei mai importanți oameni din viața sa.

Daniela Györfi, regim extrem înainte de filmări: „Mănânc mai nimic”. Cântăreața de 50 de ani a cerut și ajutorul unui nutriționist

Cu vârsta, metabolismul încetinește și kilogramele se adună mai ușor. Simte asta și Daniela Györfi. La 50 de ani, ea a cerut ajutorul unui nutriționist pentru a nu ieși din grafic.

”Am și eu momente în care mai pun pe mine. Iar un kilogram, două, la 1,64, se văd. Am rugat un specialist să-mi facă un regim personalizat”, ne-a mărturisit cântăreața. Cum artista se pregătește de filmarea unui nou videoclip, ea va urma o dietă severă în perioada următoare: ”Fac asta de fiecare dată când urmează vreo ședință foto sau filmări la videoclip. Adică mănânc mai nimic”.

50 de ani a fost pragul la care a renunțat și la solar, nu doar la mâncatul după dorință. Daniela, care era tot timpul bronzată, indiferent de anotimp, e acum albă ca laptele și vrea să se păstreze așa. Motivul? ”Solarul în exces mi-a îmbătrânit pielea. Înainte, dacă se putea, numai pe acolo aș fi stat. Acum am grijă ca nici măcar la razele soarelui să nu mă mai expun prea mult”, a spus ea.

Vrea să se mute, dar nu la casă Daniela Györfi își tot caută o nouă locuință, de ceva vreme. Spre deosebire de majoritatea vedetelor, exclude varianta de a se muta la curte, întrucât timpul nu-i permite să aibă grijă de gospodărie. ”Caut un apartament într-un bloc nou, de trei etaje. Știu ce înseamnă o casă, să dai cu sapa, să ai grijă de curte… Iar noi suntem plecați mai tot timpul”, a spus ea. În plus, vrea ca noua locuință să fie lângă o școală. ”În primul rând mă gândesc la Maria. Ea merge la școală și e indicat ca aceasta să fie aproape de casă”, a explicat ea.

Loading...