Părinți de nota 10

Profesoara le-a cerut să deseneze un supererou, toți colegii au râs de el când a desenat un gunoier, profesoara l-a certat apoi și-au bătut joc. A doua zi copilul a lipsit, când a aflat unde e, profesoarei i s-au înmuiat picioarele de rușine. E incredibil cine era băiatul

Această poveste a fost inspirată din fapte reale și a fost pusă în imagini de către o companie de asigurări de viață din Thailanda. Veți vedea că, de fapt, nu este o reclamă, ci o poveste minunată.

O profesoară de școală generală cere elevilor săi să deseneze un supererou, mai precis ce supererou ar vrea ei să devină.

În mod normal, și așa cum era și de așteptat, copiii din clasă au fost foarte fericiți, toți și-au imaginat personaje care îngheață timpul, care pot zbura, care pot muta obiectele… Dar numai unul dintre ei a reușit să atragă atenția profesoarei: el a desenat un gunoier.

Gunoierul fusese desenat de către un elev pe nume Pornchai, iar profesoara a observat că personajul lui avea multe puteri speciale foarte interesante: casca pentru protejarea mediului, scanerul pentru crime, armura anti-mașină care îl face și invizibil, dispozitiv de comunicare, și multe altele. Cele care au impresionat-o pe profesoară au fost mai ales aceste puteri: protejarea mamei în fața pericolelor, conducerea mamei acasă în siguranță.

Copilul, după școală, își ajuta mama care lucra ca gunoier pe străzi. Pentru el un gunoier era un erou fiindcă acest gunoier era cel mai special: era mama lui!