Părinți de nota 10

Mesajul unei mame, dupa ce copilul ei putea sa moara strangulat

O mama a trecut prin momente cumplite cand si-a vazut baietelul plin de rani in jurul gatului. Acesta se jucase cu un obiect aparent inofensiv.

Arika Hernandez a ales sa-si spuna povestea pe Facebook pentru a atrage atentia parintilor asupra lucrurilor pe care le folosesc copiii cand se joaca. Aceasta spune ca l-a gasit pe micut strangulat, aproape sufocat de un cordon subtire de la jaluzelele geamului.

„Baiatul nostru dulce de trei ani este un supravietuitor. Mamelor, aveti mare grija, copiii sunt curiosi, iar un astfel de obiect le poate atrage atentia. La 7 ianuarie, fiul nostru s-a urcat pe patul de sus si si-a infasurat corzile in jurul gatului. Apoi a vrut sa coboare pe scara, in timp ce corzile se strangeau. Se panicase. A incercat sa-si scoata cordonul, dar nu a reusit decat sa se raneasca. Apoi a sarit de pe pat, cablul a cedat si l-a eliberat! Am auzit un zgomot puternic care m-a infiorat. Nu a fost doar un tipat. Este un sunet pe care nu l-am mai auzit niciodata in viata mea, dar care va rasuna pentru totdeauna in urechile mele”, a scris Arika Hernandez pe Facebook, potrivit a1.ro.

Imediat, parintii au dus copilul la spital. Medicii, „foarte ingrijorati si socati” de ceea ce au vazut i-au acordat primul ajutor.

sursa: Copilul.ro

Loading...