Părinți de nota 10

FOTO / TEST: Alege o imagine și află dacă vei fi sau nu un părinte de excepție

Un copil are nevoie de atenție continuă, răbdare, iubire și grijă. Alege o imagine din cele 4 și află dacă vei fi un părinte bun pentru copilul tău!

Imaginea 1. Dacă ai ales această imagine, trebuie să știi că vei fi un părinte foarte bun și nu te vei opri la un singur copil! Răbdarea și iubirea ta pentru oameni se vor maximiza odată cu venirea unui copil în viața ta și te vei strădui să-i oferi acestuia tot ceea ce are nevoie.

Imaginea 2. Vei fi genul de părinte care va împărți orice micuț secret cu puiul său. Îi vei face poftele pe ascuns, pentru ca partenerul de viață să nu afle că unele reguli sunt încălcate. De exemplu, tu îi vei permite copilului tău să mănânce dulciuri, să se murdărească și să facă boacăne.

Imaginea 3. Atunci când va apărea un copil în viața ta, îi vei oferi totul și vei sacrifica totul pentru el. Lumea se va învârti în jurul lui și îl vei proteja mereu de tot ceea ce este rău. Vei fi, cu adevărat, un părinte extraordinar!

Imaginea 4. Cei ce au ales această imagine vor fi părinți rebeli, ce îi vor permite copilului să facă tot ceea ce își dorește. Mare atenție, prea mult răsfăț vă va transforma micuțul într-un copil obraznic și needucat!

Loading...