Părinți de nota 10

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Recent, pe contul personal de Instagram, Teo Trandafir a publicat o fotografie cu fiica ei Maia. În descrierea imaginii, prezentatoarea de televiziune a scris:

„Poza asta am făcut-o din dorința de a-i arăta Maiei câtă frumusețe văd eu, în fiecare zi a vieții mele.

Prietena, profa de coolness și confidenta, Maia Trandafir”

Maia nu vrea să calce pe urmele mamei sale. Ce spune despre televiziune?

Teo Trandafir își sprijină fiica necondiționat. Deși, multă vreme, Maia a visat să-i calce pe urme celebrei sale mame, urmând o carieră în televiziune, tânăra s-a reorientat în privința viitorului.

Maia spune că nu ar putea avea naturalețea și șarmul pe care mama ei le are pe micul ecran. Adolescenta a luat decizia de a renunța la acest vis.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu am prea avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atâta timp în care am visat asta – că nu sunt făcută așa.

Da, am emoții. Nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama. Mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine nu îmi văd viața în felul acesta. Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură.

Vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil”, a declarat Maia, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.

Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Teo Trandafir?
În prezent, Maia este eleva unui liceu privat. „Mă atrage arhitectura cel mai mult, pentru că îmi plac mult și partea matematică și fizica și cum se îmbină cu arta în același timp.

Pe mine mă fascinează cu adevărat”, a mai spus tânăra entuziasmată.