Părinți de nota 10

O femeie a descoperit că are cancer la sân după o vizită la coafor. Semnul care a trimis-o de urgență la medic

Mamografia este investigația medicală prin care cancerul de sân poate fi descoperit într-un stadiu incipient, crescând astfel șansele de supraviețuire în cazul femeilor diagnosticate cu această afecțiune. Chiar dacă în cele mai multe dintre cazuri manifestările sunt aceleași, există și situații în care semnele bolii pot să apară în locuri mai puțin obișnuite. O femeie a descoperit că are cancer la sân după o vizită la coafor.

Patty Bolle, o femeie din Michigan, a descoperit că are cancer după ce a mers la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look. În momentul în care hairstylistul a vrut să o tundă, acesta a descoperit pe scalpul femeii o zonă fără păr și care avea aspectul unei arsuri. Femeia a fost uimită să afle acest lucru, având în vedere că nu suferise niciun incident care să îi provoace o astfel de problemă.

Imediat după ce hairstylistul i-a vorbit femeii despre zona fără păr de pe suprafața scalpului, aceasta a mers de urgență la medic. După mai multe investigații, specialiștii au descoperit că Patty Bolle suferera de cancer de sân metastatic.

“Am fost devastată și șocată pentru că m-am luptat cu această boală în urmă cu 13 ani și am câștigat.”, a spus Patty Bolle, potrivit prevention.com.

Patty Bolle a mai fost diagnosticată cu cancer de sân și în urmă cu 13 ani, reușind să învingă boala cu ajutorul tratamentelor prescrise de medici.

Specialiștii atrag atenția că organismul poate apela la diferite metode pentru a transmite că există o problemă de sănătate, motiv pentru care este foarte important ca fiecare semn să fie luat în calcul și analizat cu mare atenție.