Părinți de nota 10

9 motive pentru care mătușile sunt cele mai apropiate persoane după părinți

Se știe că cei mai apropiați oameni pentru copil sunt părinții. Dar nu trebuie să uităm și de alte rude. Mătușile joacă un rol important în viața noastră. Sora tatălui sau a mamei are un loc separat în inima noastră. Dar nu orice mătușă poate deveni bună. De fapt, acesta este rezultatul unei munci enorme și grele.

Să vedem de ce sunt atât de importante pentru noi?

1. Mătușa – este femeia care ne iubește sincer și are grijă de noi. Ea este gata să ne ofere o idee despre viață complet diferită, este capabilă să ne arate un punct de vedere diferit de cel pe care îl susțin părinții. Ea mereu ne va sprijini, dacă este necesar.

2. Mătușa iubită – întotdeauna ne oferă daruri și dulciuri delicioase.

3. Mătușa – aproape întotdeauna are dispoziție bună și atitudine pozitivă față de nepoți și nepoate. Ea vede doar calitățile lor pozitive.

4. Îmbrățișările și sărutările sincere le primim în special de la ea. Deoarece nu ne vede în fiecare zi, ea ne tratează mult mai emoțional când ne întâlnim.

5. Uneori, copiii nu doresc sau se tem să le spună părinților ceva. În acest caz, mătușa este persoana dispusă să ne asculte, să ne ajute și să păstreze un secret.

6. Mătușa este cea care ne împărtășește sfaturi înțelepte și importante despre care părinții uneori tac.

7. Dacă părinții au ceva de făcut și nu au cu cine lăsa copiii, mătușa este întotdeauna gata să stea cu ei!

8. Mătușa nu ne ceartă și nu țipă.

9. Odată cu nașterea unui nou nepot, ea devine mai fericită.