Părinți de nota 10

TEST / Tu ştii ce fel de nume va purta bebeluşul tău? Află răspunsul în doar câteva secunde

Indiferent dacă eşti în postura de avea acum un copil sau doar te gândeşti la viitor, la momentul în care minunea se va întâmpla, sigur, cel puţin o dată în viaţă, te-ai gândit la un nume pe care să-l poarte copilul tău.

Dacă nu eşti eşti sigur de alegerea pe care vrei să o faci, astăzi îţi propunem un test de personalitate. În funcţie de imaginea pe care o vei alege, noi îţi dezvăluim ce nume i se potriveşte copilului tău.

1. Dacă ai ales prima imagine află că tu eşti o persoană care ţine de tradiţie. Îţi plac lucrurile vechi, cu valoare, cu renume, astfel că nu îţi plac numele moderne care sunt acum la modă pentru copilul tău. Cu siguranţă vei alege nume cu istorie precum Parascheva, Natalia, Ioachim, Constantin, Petru, Elena, Ana sau Nicodim.

2. În cazul în care ai ales cea de-a doua imagine trebuie să ştii că numele pe care copilul tău îl va purta va fi unul cu o adevărată semnficaţie familială. Tu eşti o persoană decisă ca micuţul sau micuţa să poarte un nume moştenit din familie. Fie al unui bunic, bunică sau chiar străbunic, cert este că micuţul sau micuţa va purta unul dintre aceste nume: Maria, Alexandru, Ştefan sau Ioan.

3. Ai ales imaginea cu numărul 3? Atunci clar copilul tău va purta un nume extravagant, cum rar este dat să întâlneşti. Nu o să-ţi fie deloc străine următoarele nume, iar copilul tău, cu siguranţă va fi strigat în acest fel: Adnana, Adena, Agustina, Dara sau Dominik, Idan, Noam sau Timotei.

4. Dacă ai ales imaginea a patra atunci lucrurile stau foarte simplu. Tu ţii foarte mult la continuitate şi la tradiţia familiei, astfel că alegerea pe care o vei face va fi una extrem de simplă. Copilul tău va purta fie numele tău, fie al partenerului. Dacă în cazul imaginii cu numărul doi numele îi aparţinea unei rude, cum ar fi bunicii, acum lucrurile sunt cât se poate de clare, iar copilul va purta unul dintre nume pe cel al părinţilor.